Monday, 7 December 2015

JUZFIT MIXED FIBER JUICE MURAH ORIGINAL






 HARGA PASARAN : RM75 SM
HARGA PROMOSI : RM58 
POS RM7 SM / RM11 SS






JuzFIT adalah formulasi dari 100% bahan semula jadi campuran buah-buahan seperti Garcinia Cambogia, Acaiberi, Prun, Kurma khusus untuk kecantikan dan kesihatan. Khasiat serta manfaat pengambilan Jus Diet ini terbukti membantu proses penurunan berat badan serta amat digalakkan sebagai pelengkap diet harian anda. 




Kelebihan JUZFIT ialah membantu:

  •  Membakar lemak 200% lebih effektif
  •  Mengawal selera makan dan anda akan merasa tidak selalu lapar
  •  Menambah tenaga anda
  •  Membaiki sistem pencernaan (lawas)
  •  Meningkatkan imunisasi badan
  • Sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
  • Perut terus KEMPIS 
  • Muka Sentiasa Segar dan Tidak Kusam


JUZFIT merupakan formulasi terbaik dengan  gabungan 7 estrak buah-buahan semulajadi serta makanan sunnah untuk diet yang sihat. Antaranya gabungan

ACAIBERI, KURMA, GARCINIA CAMBOGIA, PRUN, WHITE KIDNEY BEANSsememangnya gabungan yang mantap




Cara pengambilan:
  • MUDAH. TIDAK PERLU BANCUH. HANYA 2 SUDU SEHARI. PAGI DAN MALAM.
  • TIADA KESAN SAMPINGAN!!


DIJAMIN HALAL

Tengok tu, kelebihan Juzfit yang pertama, bakar lemak 200% ni kalau workout, lagi burn la lemak , cepat lagi la proses penurunan berat badan , yang kedua kalau nak menten senang dah sebab dengan minum Juzfit, selera makan akan berkurang dan merasa tidak lapar so takde la keje nak makan je.. Hehehe..

Ketiga menambah tenaga, tak semestinya nak turun berat badan je. Kesihatan jugak perlu dijaga, kalau kurus tapi tak bermaya pun tak best gak kan. Seterusnya, semua bertujuan untuk menjaga kesihatan. Lagipun sekarang macam-macam penyakit. Jadi apa salahnya try produk JUZFIT ni. Tak semestinya untuk menurunkan berat badan saja, tapi untuk menjaga kesihatan jugak. Dan yang pasti Produk ni dijamin HALAL.



Untuk makluman, JUZFIT Mixed Fiber Juice ni telah berwajah baru. Tampil dengan lebih menarik dan menawan. Menarik bukan???Jangan tunggu lama untuk dapat tubuh menawan menjadi kenyataan dengan juzfit jus terlajakk menawan ni!

Sesuai di minum oleh lelaki dan wanita. Namun tidak digalakkan untuk wanita mengandung atau tengah menyusu.