Wednesday, 13 July 2016

ISLIM SELIM MELIM MISS SLIM DMS MURAH ORIGINAL

MISS SLIM PACKAGING BARU


MISS SLIM DMS
HARGA PROMOSI : RM58
POS RM7 SM / RM11 SS

3 BOTOL : RM165 FREE POS


Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897



CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE) 



MISS SLIM PACKAGING BARU


Antara bahan2 iselim melim dms
1. GUARANA-sejenis tumbuhan di kawasan Afrika yg dipercayai sebagai tumbuhan magic sbb boleh membuatkan mereka merasa kenyang walaupun tidak makan seharian ketika waktu peperangan berlaku. Menurut kajian,guarana juga berkemampuaan utk membakar lemak.
**sbb tu korang cepat kenyang**
2. MUSTARD-Sejenis rempah untuk menghangatkan tubuh.
**certain consumer akan rasa berpeluh2 mcm sauna kan??**
3. RHEI RADIX-dikenali sebagai kelembak utk merawat sembelit dan melancarkan sistem penghadaman
**sbb tu ramai yg dulunya susah membuang dah rajin membuang**
4. ROYAL JELLY- pembentukan semula kolagen kulit
**sbb tu bila da kurus,xbanyak
menggeleber..kulit pun tegang sikit gituuuu**
5. AMYLUM- menjaga keseimbangan asam basa (asid dan alkali) dalam tubuh
6. CURCUMA RHIZOMA- temulawak..sebagai anti kolestrol dan anti radang
7. GARCIFIA CAMBOGIA- asam keping...mengelakkan lelemak dari berkumpul
8. RADIX ANGELICEGE- rempah untuk mengatasi masalah kekurangan darah,mengatur haid dan merawat senggugut
9. ZINGBERIS RHOZOMA- Halia...kompem korang tau terkenal utk membuang angin
10. RHIZOMA ATRACTILODIS- herba cina utk mengawal selera makan

So..jika korang tengok fungsi bahan2...memang bagus n banyak membantu dalam proses penurunan berat badan dan mengawal pembentukan lemak dlm tubuh badan...



MISS SLIM
PACKAGING BARU





MISS SLIM ( Slimming herb )

Khasiat 
〰〰〰
-Menurunkan Berat Badan
- Melangsingkan dan Mengecilkan Perut Menggeleber
- Membakar dan Menguraikan Lemak Tepu
- Mengurangkan Nafsu Makan dan Melawaskan Pembuangan Air Besar
- Melancarkan Sistem Pencernaan
- Menegangkan dan Membentuk Otot Perut
Cara Penggunaan
〰〰〰〰〰〰〰
-2 Capsules Sekali Sehari
-30 Minit Sebelum Sarapan.
-Disarankan Banyak Mengambil Air Masak Buah buahan Sayur sayuran
Kandungan
〰〰〰〰〰
- Guarana
- Rhel Radix
- Mascroml Lephalae
- Curcuma Rhizama
- Radix Angelicege
- Zingberis Rhizoma
- Aircularia
- Rhizoma Atractilodis
Testimoni MISS SLIM