Wednesday, 24 August 2016

EVELIN HAIR REMOVAL CREAM MURAH ORIGINAL


EVELIN
HARGA PASARAN : RM75

HARGA PROMOSI : RM38
POS RM7 SM / RM11 SS

Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897



CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE)





Sebelum Ni Ramai Mengadu Guna Pencukur Kulit Jadi Gatal/Miang/Bulu Makin
Lebat/Kasar

Selepas Guna EVELIN 

✔ Kulit Putih Lepas Bulu cabut
✔ Kulit Lembut
✔ Bulu Lambat Tumbuh
✔ Makin Lama Bulu Terbantut Untuk Tumbuh
✔ Bulu Mudah Cabut
✔ Tanggal Dari Akar Umbi

Nak Guna Di mana?
✔ Misai Nipis
✔ Ketiak
✔ Miss {v}
✔ Peha
✔ Kaki

Siapa Sini Guna Pencukur ?

Kalau Guna Pencukur Kulit Jadi Gelap/Hitam..
Kalau Orang Nampak Kan Malu...
"STOP Guna Pencukur "

"Sapu Tunggu 5Minit Dan Gosok Sahaja"

GOSOK GOSOK BULU DAH TERKELUAR....





KELEBIHAN EVELIN HAIR REMOVAL CREAM 

Rasa menthol dingin
Sejuk dan nyaman lepas guna
Tiada bahan kimia
Tidak berbau dan tidak panas
Hanya sapu dan sapu dan tidak perlu menggunakan pencukur
Bulu tanggal hingga ke akar umbi
Tempoh bulu tumbuh semula lambat
Bulu yang tumbuh semula lebih halus dan sedikit (dengan penggunaan yg kerap bulu tidak akan tumbuh semula)






CARA PENGGUNAAN EVELIN HAIR REMOVAL CREAM :-
✔ Letakkan sedikit EVELIN CREAM pada bahagian yang anda ingin buang bulu
✔ Biarkan selama 5 minit
✔ Lap kawasan tadi dengan tisu atau kain basah dari arah bawah
 ke atas
✔ Pastikan kulit anda bersih dari bulu-bulu tadi. Jika tidak bersih, bilas dengan air sehingga bersih

NOTED : Adalah diingatkan supaya tidak menyapu EVELIN HAIR REMOVAL CREAM pada kawasan yang ada luka atau kulit sensitif. Ini kerana krim bertindak masuk ke dalam kulit akan menyebabkan kulit jadi pedih atau merah. Jika kulit sensatif, boleh cuba sedikit krim dahulu dan lihat kesannya. Jika ok boleh teruskan di bahagian lain.




GUNA EVELIN CREAM TAPI TAK BERKESANN..??


Kalau CARANYA betul bulu mesti tertanggal..

TIPS PENGGUNAAN EVELIN CREAM YANG BERKESAN
1- Tebalkan krim pada kawasan bulu untuk penyerapan dan semua kulit diselaputi oleh krim

2- Gosok arah berlaianan bulu tumbuh.

-Contoh-
* jika bulu tumbuh ke bawah GOSOK ke atas
* jika bulu tumbuh ke kiri GOSOK ke ke kanan


KESALAHAN YANG DIREKODKAN

1- TIDAK SABAR
- Krim ini hendaklah dibiarkan selama 5minit dan lebih tetapi tidak boleh melebihi 10minit.Bermaksud bukan letak dan terus Gosok

2- ALA KADAR
- Setiap bulu manusia berbeza ada jenis HALUS dan TEBAL.Disarankan meletakkan tebal sedikit supaya krim tadi terkena pada kulit (BUKAN kena pada BULU tetapi KULIT )

3- SILAP GUNA
- Ramai yang didapati menggunakkan tisu yang berlainan jenis.Tisu di malaysia terdapat pelbagai jenis ada tisu basah/tisu kering/tisu lap/tisu licin/tisu muka.Disarankan menggunakan tisu yang kasar dan tebal (Tisu Dapur).Untuk lebih berkesan AMAT diagalakkan menggunakan TUALA KECIL...

4- KULIT SENSITIF
-ramai juga yang kasi feedback lepas guna kulit jadi merah , sakit dan sebagainya . harus faham ya .. untuk penerimaan sesuatu produk kat kulit its take a time . for sure , yang baru guna harus cuba dulu kat permukaan kecil untuk tahu kulit boleh serasi dengan produk atau tidak .
Diharapkan anda lebih peka dan faham cara penggunaan yang betul . 


Jika pakai EVELIN adakah bulu tak tumbuh langsung? Jika tumbuh adakah makin lebat?
Evelin akan bertindak melambatkan pertumbuhan bulu. Bulu akan tumbuh sama atau lebih lambat dari sebelum menggunakan Evelin bergantung kepada hormon individu.

Kebiasaannya, selepas 3-4 hari menggunakan EVELIN, bulu akan tumbuh dengan halus selepas 8-9 hari menggunakan EVELIN.