Sunday, 21 August 2016

I AM SEXY LADY MURAH ORIGINAL


SEXY LADY

I AM SEXY LADY

I AM SEXY LADY
150ML
HARGA PASARAN : RM95

HARGA PROMOSI : RM58
POS RM7 SM / RM 11 SS


Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897



CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)

CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE)





I Am Sexy Lady Whitening And Burn Fat Lotion adalah krim unik, 
pertama di malaysia yang diformulasikan dari united kingdom. khas 
bagi membantu membenteras masalah kegemukan dan lemak berlebihan,
 selain itu dapat mencerahkan kulit dalam satu masa yang sama.

Wangi sangat-sangat, macam chewgum. 
Kaya Vit C, Vit A dan Vit E. 
Tak panas. 
Ada extract Aloevera dan Apple stemcell bagi penjagaan kulit 
dan Gluta untuk pencerahan kulit,
Extract Asam Jawa serta Super Interslim bagi pembakaran
lemak lebih pantas. 
Semua orang boleh guna, tua muda laki perempuan. Tak perlu 
penat-penat telan suplment dah. So, tiada risiko penyakit 
masa hadapan. 
100% organic, Tanpa bahan kimia.
 Halal dan buatan Malaysia. 
Ada kelulusan KKM



KEBAIKAN I AM SEXY LADY 



Membakar lemak.
Menurunkan berat badan. 
Melangsingkan badan serta reshape semula bentuk badan. 
Meruncingkan wajah. 
Menegangkan kulit anti anging.
Memutihkan kulit hari demi hari. 
Memudarkan parut.
Menurunkan inchi dalam kadar yang cepat seperti 
paha / lengan dan perut.
Menghilangkan buncit serta boroi. 
Membuang angin dalam badan.
Mengeluarkan daki dengan cepat. 
Mencantikan serta menghaluskan kulit.


CARA PENGGUNAAN SEXY LADY



KANDUNGAN I AM SEXY LADY 

WHITENING AND BURN FAT LOTION /
KELULUSAN KKM


asam
extract Aloevera dan Apple stemcell bagi penjagaan 
kulit dan Gluta untuk pencerahan kulit,
Kaya Vit C, Vit A dan Vit E. 
 100% organic, Tanpa bahan kimia


SOALAN LAZIM FAQ

I AM SEXY LADY 



Q- sis btul ke berkesan ?
A- sila rujuk testimoni utk lebih yakin kita ada ratusan testimoni even prduk xsmpai sbulan dipasaran.

Q- sis panas x busuk x?
A- xpanas suam2 kuku ja.mint2...xbusuk wangi giloss,,bau mcm nk makan

Q- sis melekit x?
A- xpon,dia meresap lam kulit,wajip gosok2 dulu untuk buang smua daki dulu.

Q- paling cepat nmpk kesan bila?
A- rekod testimoni custmr plg cepat:
     *setengah jam ja dah turun seinci
     *sehari turun 3kg
     *3minggu 15kg
     *7hari turun 9kg
     *boroi hilang
     *muka runcing
     *paha kecik lengan kecik
     *malam ni boroi esok dah kempis
     paling lmbt dlm 2 3 minggu lebih ,kesan bergantung pada lemak masing2

Q- Ada kkm x?halal x? 
A- Wajib la,ada kkm,kalau x nnt kena rampas plak,mesti la halal kan organic.

Q- selamat tak?
A- of coz la.100% organic

Q- Bahan apa sis? 
A- Bunga cengkih, kayu manis, halia, asam,pepermint,vanila.

Q- lotion warna apa?tahan lama x?
A- warna hijau, tahan sbulan lebih