Tuesday, 6 September 2016

GLOWING SPEED DMS MURAH ORIGINAL

GLOWING SPEED
HARGA PASARAN : RM169



HARGA PROMOSI : RM90
POS RM10 SM / RM16 SS

3 KOTAK : RM285
FREE POS

DERMAX SUPERSKIN 360 = RM88
CERMIN SERI = RM80
SERUM SUPER STEMCELL DMS = RM100
SERUM SUPER STEMCELL DMS 1BOTOL = RM18
GLOWING SERUM 360 = RM68
FOUNDATION DMS 4D = RM68
FOUNDATION 5D HYBRID = RM68
FOUNDATION 5D HYBRID CC CREAM = RM80
FOUNDATION DIAMOND = RM68
SELIM MELIM = RM68
MISS U = RM68
PERLA QUEEN 3D = RM93
GLUTAX DMS 1 JAR = RM68
COFFEE MONATOX = RM60
SABUN DMS HIJAU = RM23
SABUN GLOWING SPEED = RM23





Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897



CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE)





Glowing Speed adalah produk pencerahan turbo yang mengandungi bahan-bahan seperti Arbutin, Glutathione, Kolagen, 24K Gold dengan SPF45 utk kesan pencerahan yg ketara dan melindungi kulit dari sinaran matahari

Glowing Speed 24K Gold Terbukti...

+ 7 kali ganda lebih pantas bertindak ke atas kulit muka
+ Kulit berseri seawal penggunaan
+ Kesan cepat dalam 3-5 hari
+ Super glowing mowing berbnding DMS 360
+ Mengekalkan wajah awet muda
+ Packaging lebih besar & jimat

Kini tampil Glowing Speed (adik beradik DMS) tapi produk skincare yg lebih besar, lebih nilai dan kesan lebih pantas bertindak di kulit muka dgn harga yg berbaloi!!

24K GOLD… Woww Glowing speed ada serbuk emas lah! Penggunaan serbuk emas dlm produk kecantikan sudah lama terbukti sebagai bahan berkesan utk kecantikan kulit & awet muda. Uolls yg nak glowing2 raya nanti mmg dah kena cuba sekarang~


Wajah Berseri dgn 10x Whitening Glowing Speed

- Produk penjagaan wajah terbaru dengan diterajui formula penambahan effect pencerahan.
Bahan Kandungan diyakini dgn formulasi yang inovatif.
- Day & Night cream GLOWING SPEED adalah solusi utk melindungi, mencantik & mencerahkan kulit secara optimum
- Night Cream glowing speed ini dapat membaiki tona kulit tanpa sebarang radang kulit. Ia juga membekalkan manfaat Vitamin C serta collagen untuk kulit yang lebih sihat dan anjal
- Kesan Glowing speed dapat dilihat seawal penggunaan kali pertama
- Day Cream ada SPF45 yg memberikan perlindungan dpd sinaran matahari yg berlebihan dan berfungsi sebagai perfect foundation/base make up
- Sesuai untuk semua jenis kulit sama ada kusam, jerawat atau jeragat
- Dijamin Berpuas hati



Set Premium Glowing Speed skincare ini ada 3 item :

1. Sabun (45g)
2. Day Cream (30g)
3. Night Cream (30g)

Kehebatan Glowing Speed Skincare
Mengandungi Arbutin, Kolagen & Glutathione
3D glowing effect
Anti-aging Advance Technology
SPF 45 pelindung sinaran UV
10 kali kesan pencerahan & glowing
Korea Dermatological Technology
Tahan lama sehingga 4-5 bulan



Dengan Glowing Speed sebenarnya anda jimat byk sangat sebab saiz produk lebih besar. Mampu bertahan sampai 4-5 bulan.



Ulangan, Sampai 4-5 BULAN TAHAN



Keistimewaan Glowing Speed 24K Gold
Menggalakkan pembaharuan sel2 kulit
Menanggalkan kulit mati
Menganjal & menggebukan kulit wajah
Mencerah dan menyekatakan tona kulit muka
Mengecil dan menghaluskan liang2 pori
Mencegah garis halus, kedutan & tanda2 penuaan
Mengurangkan dan membasmi jerawat
Membuatkan kulit muka cantik walaupun tanpa make up
Melembabkan serta membekalkan nutrisi wajah hingga ke lapisan dalam kulit
Lebih jaminan utk keserian muka, berbaloi dgn harga & kesannya

NO. KKM


Soalan Yang Sering Ditanya Mengenai Glowing Speed Skincare



1. Apa kelebihan glowing speed skincare ini?

- Membuatkan muka lebih awet muda

- Mengecil & menghaluskan liang2 pori dimuka

- Memulihkan kulit kusam serta tona kulit tak sekata
- Mengecut, menghilangkan jerawat & memudarkan parut jerawat
- Memudar serta menyingkirkan bintik2 hitam, parut dan jeragat
- Menjadikan wajah bersih, lembap, cerah, lembut & halus

2. Siapa yang boleh guna produk ini?
- Glowing Speed Skincare sesuai untuk lelaki dan perempuan di semua peringkat umur

3. Berapa lama baru boleh Nampak kesan glowing speed skincare?
- Kesannya bergantung pada jenis kulit muka seseorang, persekitaran, pemakanan dan usia (remaja lebih cepat sebab metabolisma tinggi, sel2 kulit aktif menyerap manfaat produk) 
- Purata dlm masa 1 - 3 minggu nampak jerawat semakin berkurangan. Kulit lebih halus, liang pori mengecil, kulit muka cerah dan terasa lembab secara semulajadi
- Selepas 4-6 minggu, parut jerawat kian pudar, jeragat menipis dan mulai hilang, garis-garis halus kedutan berkurangan, kulit menjadi anjal & mulus
- 3-6 bulan seterusnya, wajah flawless, bebas dari cela dan masalah. Teruskan rutin pemakaian dan anda pasti teruja dengan kehebatan Glowing speed skincare!

4. Night Cream kena pakai tiap-tiap malam ke?
- Utk mereka yang baru guna glowing speed, penggunaan night cream memang sgt digalakkan untuk dipakai setiap malam sampai kulit muka betul2 cantik, licin & bebas dari pengelupasan.  Kalau yakin kulit muka anda dah licin & cantik, night cream tak perlu lagi dipakai setiap hari. Anda boleh pakai selang 1-2 hari di waktu malam

5. Apa bahan kandungan produk Glowing Speed Skincare ini?
- Mengandungi Arbutin, Glutathione, Collagen, 24K Gold. Tak mengandungi bahan kimia seperti merkuri @ hidroquinone

6. Glowing speed skincare ada kesan sampingan tak?
- Ia membersihkan kulit muka secara mendalam dan tak ada kesan sampingan pd kulit untuk penggunaan berterusan atau jangka masa panjang. Glowing speed tak menipiskan @ memerahkan kulit muka

7. Sabun senang cair bila terkena air, Mcm mana cara nak elak?
- Sabun mudah bertindakbalas dengan kelembapan. Utk mengelakkan terdedah, potong sabun menjadi bahagian2 kecil, gunakan sedikit demi sedikit serta simpan selebihnya dlm bekas tertutup.

8. Bolehkah campur pakai glowing speed skincare dgn produk lain?
- Tak digalakkan pakai campur-campur

9. Produk ni ada jadi gatal-gatal ke?
- Bergantung pd kulit muka. Sesetengah org kesan awal penggunaan rasa gatal2 di kawasan yg bermasalah & pengeluaran minyak berlebihan utk beberapa hari. Proses tu biasa, anda tak perlu risau kerana ia cuma sementara. Kemudian kulit anda akan kembali normal, lebih segar, semulajadi lembab, halus & anjal secara beransur-ansur

10. Muka saya ada keluar jerawat kasar & ada yg halus lepas pakai glowing speed?
- Ini pantang ye uolls…Kalau keluar jerawat, biarkan dan jangan diusik. Dengan pemakaian cream glowing speed jerawat akan kecut, pudar & hilang. Ini hanyalah tindak balas utk mengeluarkan toksin dari wajah anda kesan penggunaan skincare sebelum ini. Namun tak semua orang akan alami perkara ini

11. Glowing speed ini ada peeling tak?
- Depend pada kulit muka individu. Ada yg peeling ada yg tak. Pengelupasan yg berlaku biasanya sangat halus dan tak teruk. Ini disebabkan lapisan sel-sel kulit mati 
di permukaan luar kulit tertanggal, kemudian proses mengganti sel-sel baru berlaku untuk menjadikan kulit yg lebih bersih, cerah & licin sekata.

12. Boleh pakai make up ke semasa menggunakan Glowing speed?
- Boleh pakai make up mcm lipstik, eyeshadow, eyeliner, maskara. Tapi bedak tak digalakkan. Kalau sapu dekat kulit muka dlm tempoh penggunaan Glowing Speed takut liang roma tersumbat dan lebih banyak jerawat keluar. Bedak uolls boleh guna kalau kulit betul2 licin, tak menggelupas atau jerawat. Tapi tak digalakkan lah kalau uolls nak kesan yang maksimum

13. Kalau berhenti pakai Glowing speed ada kesan negatif tak?
- Tak ada kesan sampingan negatif



Cara Guna Set Glowing Speed Skincare

 PAGI
1. Cuci muka menggunakan sabun glowing speed. Setelah selesai, bilas guna air biasa @ air suam
2. Keringkan muka menggunakan tuala yg bersih
3. Sapukan Day Cream secara nipis dan rata dikulit muka

MALAM
1. Cuci muka menggunakan sabun glowing speed. Kemudian bilas guna air biasa @ air suam 
2. Lap muka sehingga kering
3. Sapukan Night Cream dengan nipis & ratakan keseluruh wajah

Tips memakai Day & Night Cream Glowing Speed
Sapuan hendaklah menegak ke atas pada kulit supaya cream dapat menembusi jauh kedalam lapisan kulit


Penggunaan kerap akn menghasilkan kesan yang superb