Tuesday, 25 October 2016

MAGIC SKIN PRIMER NAFURA MURAH ORIGINAL

MAGIC SKIN PRIMER NAFURA

HARGA PASARAN : RM95

HARGA PROMOSI : RM85
POS RM8 SM / RM12 SS


NAFURA HONEY BEE VENOM MOSTURIZER
RM72
NAFURA HONEY BEE VENOM SERUM
RM90
NAFURA HONEY BEE VENOM CLEANSER
RM58
NAFURA TRUE ISLAND ALASKA
RM90
NAFURA MAGIC SKIN PREMIER HOPE GIRL
RM85
NAFURA NUDE CONCEALER BY HOPE GIRL (KOD 21/23)
RM58
NAFURA MAGIC LASH LONG & LONG MASCARA
RM58
POS RM8 SM / RM12 SS


Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897



CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE)






Magic Skin Primer ialah produk putih halus dan mulus nom.1 di dunia.
Produk ni sangat magik untuk kulit anda dan dijamin anda pasti 
berpuas hati dengannya.

Korang semua nak tahu tak rahsia make up seorang wanita nie..maksud saya
 make up seseorang tu membuahkan hasil lah.Ok,biasanya korang make up camne
 dan hiasan make up korang dipandang orang sekeliling ke tak? Kalau hiasan 
wajah korang tak dipandang itu bermakna make up korang semua tak menjadi. 
Magic Skin Primer merupakan satu rahsia atau formula make up berkesan
 dalam membantu korang kelihatan tampil cantik dan berseri.
Jom order sekarang!!Tak try rugiii...



KELEBIHAN DAN KEBAIKAN MAGIC SKIN PRIMER
✔ Menjadikan kulit lebih licin secara semulajadi dan meliputi tekstur
 kulit yang tidak sekata.
✔ Mewujudkan kologen asli pada kulit wajah.
✔ Meliputi liang roma dan garis-garis halus dan menjadikan kulit semakin 
licin dan porselin seperti sutera.
✔ Membantu mengawal sebum dan membuat solekan anda tahan lebih lama 
dan dapat memastikan ia kelihatan lebih kemas,matte dan lembut.
✔ Berkesan mengawal sebum berlebihan.
✔ Fungsi primer Mata apabila ia digunakan untuk kelopak mata atas,ia 
menghalang bayangan mata dari Kusut atau caking (bayangan mata 
ditangkap pada penutup) dan merawat kulit kusam di sekitar mata.
✔ Membantu menganjalkan kulit.
✔ Mencerah 10 kali ganda mengalahkan agen pemutih.
✔ Mengatasi masalah pori terbuka.
✔ Perlindungan kulit Jojoba minyak biji dan vitamin E melindungi
 kulit anda .


KANDUNGAN MAGIC SKIN PRIMER
Mengandungi joioba oil dan vitamin E.
Mempunyai tekstur yang ringan dan berbau 
wangian bunga.


CARA PENGGUNAAN MAGIC SKIN PRIMER
Mula-mula guna Honey Bee Venom bagi mengekalkan kelembapan kulit.
Lepas tu apply lah Magic Skin Primer ni sikit-sikit pada bahagian t zone 
dan pipi yang besar pori.
Kemudian pakai lah foundation atau Bb atau CC Cream yang korang ada.
Tak pun pakai je lah Butae Compact Powder.gerenti terbaekkk !!=)