Tuesday, 17 January 2017

FOUNDATION 360 4D FORMULA MURAH ORIGINAL

FOUNDATION 360 4D FORMULA
HARGA PASARAN : RM100

HARGA PROMOSI : RM60
POS RM8 SM / RM12 SS

HARGA BORONG 5 :  RM55 X 5
POS RM8 SM / RM12 SS


Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897



CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE)





NAK KULIT CANTIK,GEBU,FLAWLESS?? INGINKAN RAWATAN TERBAIK UNTUK
MERAWAT KULIT WAJAH?? JOM KENALKAN DENGAN THREE SIXTY 
CREAM 360 4D FORMULA.


Three Sixty Cream 360 4D Formula ialah merupakan foundation paling top kerana ia
membantu  wajah anda untuk akan kelihatan pinkish.Foundation 4D pilihan yang sesuai
untuk semua jenis kulit, bertindak sebagai make up based dan berupaya merawat
 masalah kulit pada masa yg sama.Jika anda mahukan foundation yg menjadikan
wajah lebih pinkish seperti memakai blusher tetapi masih tampak natural, 
boleh cuba 4D foundation.
.
Pengguna menggunakan 4D foundation nampak lebih natural, pinkish dan tidak nampak
seperti memakai alas bedak.Yang paling best...anda tidak perlu dah nak tepek krim lain
atau berbedak! memang jimat!.One more thing lagi yg paling penting saya nak bagitahu
satu rahsia besar tentang 4D foundation dms360 kami tahu!,satu-satunya foundation 
yang boleh merawat selain cover masalah kulit sahaja.kulit makin cerah tiada lagi 
kulit kusam macam dulu. Hanya menggunakan Three Sixty 360 4D Formula.Tak
 kisah la orang duk kata muka kita matured, janji muka kita tiada
jerawat-jerawat merah teruk.
.
Macam dulu gigih duk cover pakai filter camera oppo pun tak dan nak cover dah, 😂.
Pergi bercuti pun malu nak keluar hotel, tak boleh nak make up semua, serba tak kena,
jumpa member semua duk bising kenapa muka teruk, malu oit.Tapi la ni, Alhamdulillah,
tiada dah jerawat besar-besar tu, ada pun biasa lah sebulan sekali hormon tak betul
😝,normal lah kan. lega aih muka dah tak payah make up tebal-tebal, seronokk..Nak
tau rahsia kita pakai produk apa sekarang? Three Sixty Cream 360 4D Formula
la jawapan dia, kita cerita lebih sikit^_^.Jom dapatkan Three Sixty Cream
 360 4D Formula dengan harga istimewa!!.


KEBAIKAN FOUNDATION 360 4D FORMULA

First cuci muka dengan mana-mana sabun dms360.
Pastikan wajah anda bersih dari sebarang noda.
picit 3 ke 4 kali 4D foundation dms360 ke wajah dan biarkan semalam.
Dilarang memakai serum atau krim muka ketika rawatan ini dibuat.
Bagi masalah jeragat,tebalkan 4D foundation di kawasan tersebut.
Ulang penggunaan 4D foundation sebagai masker atau krim malam
 ini selama 3 hari berturut-turut.


KEBAIKAN FOUNDATION 360 4D FORMULA

 Instant Glow + Pinkish.
 Anti Pigmentasi(jeragat).
 SPF 50(8.3 JAM PERLINDUNGAN).
 Menjadikan kulit lebih anjal,lembut dan halus.
 Wangi + kulit kekal lembab.
Sesuai untuk kulit normal dan kering.
 1 minit Instant Glowing.
 Membantu mencerahkan kulit.
Bertindak sebagai pengganti compact powder.
 Nampak lebih neutral look.
Membantu mengawal dan mencegah jerawat.
 Penggunaan tahan 2-3 bulan.


CARA PENGGUNAAN FOUNDATION 360 4D FORMULA


First cuci muka dengan mana-mana sabun dms360.
Pastikan wajah anda bersih dari sebarang noda.
picit 3 ke 4 kali 4D foundation dms360 ke wajah dan biarkan semalam.
Dilarang memakai serum atau krim muka ketika rawatan ini dibuat.
Bagi masalah jeragat,tebalkan 4D foundation di kawasan tersebut.
Ulang penggunaan 4D foundation sebagai masker atau krim malam
 ini selama 3 hari berturut-turut.


FOUNDATION 360 4D FORMULA

Dilarang memakai serum atau krim muka 
ketika rawatan ini dibuat.
Untuk hasil yang baik