Thursday, 23 March 2017

MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK MURAH ORIGINAL

MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK

HARGA PASARAN : RM35
HARGA PROMOSI : RM12
POS RM8 SM / RM12 SS


Maklumat pembayaran:

MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE)
INSTAGRAM : cikzabeautyshop





Mistine Telur Putih Whitening Peel Off Mask membantu mengetatkan liang , lebih kukuh dan melicinkan kulit serta mengurangkan jerawat , parut jerawat , kemerahan dan kurang jerawat. Selepas menggunakan topeng ini , muka anda akan menjadi mengetatkan, putih berseri , poreless , mengetatkan, baik yang menakjubkan menyeimbangkan minyak , lembut dan tekstur yang baik


MASIH TERCARI-CARI MASKER YANG SESUAI UNTUK PERAWATAN TAMBAHAN BAGI KULIT BERMINYAK, BERJERAWAT ATAU KUSAM?

MAHU CARA MUDAH MERASAI TAMPALAN MASKER IBARAT PEMAKAIAN PUTIH TELUR TRADISIONAL?
JOM CUBA MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK INI..
TIADA HANYIR MALAH BERBAU WANGI DAN BERKESAN..

MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK SANGAT BEST SEBAB :
- Tak perlu nak pecahkan telur kat rumah.
- Senang nak digunakan.
- Senang nak bawak ke mana-mana.
- Tak der bau hanyir telur. 

CARA PEMAKAIAN EGG MASK :
1. Cuci/basuh muka dengan sabun/cleanser sedia ada dan keringkan
2. Sapu mask pada seluruh muka kecuali bibir & mata secukupnya
3. Tunggu 15-20 minit sehingga ia benar2 kering (mengadap kipas angin disarankan)
4. Tarik mask perlahan2 dari bawah ke atas
5. Rasai wajah yang lembut, halus dan lebih bersih!
6. Guna 2-3 kali seminggu untuk hasil optimum

** Tips: Simpan mask dalam peti sejuk beberapa minit sebelum guna buat pemakaian anda terasa lebih cool dan segar!
KANDUNGAN EGG MASK :
** Albumen (putih telur), Hydrolyzed Elastin, Collagen














QUEEN MATTE FOUNDATION (QM) MURAH ORIGINAL

QUEEN MATTE FOUNDATION (QM)

HARGA PASARAN : RM39.90
HARGA PROMOSI : RM39
POS RM7 SM / RM11 SS

Maklumat pembayaran:

MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE)
INSTAGRAM : cikzabeautyshop




QUEEN MATTE FOUNDATION
QMF ni bersifat kalis air dan matte (tdk berminyak dan tak melekit)


Tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan.
(Bergantung kekerapan guna dan cara anda guna)

FUNGSI QM QUEEN MATTE FOUNDATION
tahan sehingga 16 jam
tak bertompok
produk muslim dan ada spf 35...
sangat ringan dan tidak melekit atau brminyak
mudah blend dgn kulit dan mghasilkan sapuan yg sgt natural dan flawless,menutup cela wajah dgn mudah.
tidak perlu guna dgn compact powder (jika nak)
mudah dicuci
semakin lama dimuka, semakin membuat kulit nampak glowing sempurna semulajadi.
merawat kulit
sesuai dgn semua jenis kulit termasuk kulit yg sensitif
tidak merengsakan kulit muka walaupun kulit berjerawat
menghaluskan dan memutihkan kulit setiap kali guna.
sesuai dijadikan krim siang pastinya..
▪untuk dpt kesan yg lebih cantik,guna span lembab supaya mudah sekata


CARA PENGGUNAAN QM QUEEN MATTE FOUNDATION :

Cuci muka dari kotoran / Minyak.
Calit pinky glow & Sapu di sudut empat muka anda ...
Dahi, Pipi, Dagu & Hidung
Boleh gunakan span basah / jari untuk
ratakan foundation di wajah
Pakai sedikit bedak
(untuk membuat lapisan asas pada wajah supaya tahan lebih lama)
Tadaaaa.... wajah anda sedia cantik dan gebus bak selebriti!
*Guna Span lembab supaya mudah sekata.






Wednesday, 22 March 2017

MYLEA FRECKLES SERUM MURAH ORIGINAL

MYLEA FRECKLES SERUM

HARGA PASARAN : RM120
HARGA PROMOSI : RM83
POS RM7 SM / RM11 SS


Maklumat pembayaran:

MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE)
INSTAGRAM : cikzabeautyshop







NAK CANTIK???NAK GEBU??NAK FLAWLESS??MENCARI PRODUK YANG
SESUAI UNTUK MASALAH JERAWAT DAN PARUT JERAWAT DI WAJAH..
APA KATA ANDA MENCUBA MYLEA FRECKLES SERUM :)



Mylea Freckles Serum ialah merupakan produk pencerah kulit terkini, Best Seller
dan menjadi viral seluruh Thailand! Diperkaya dengan Mineral,Minyak Zaitun,Ekstrak
Timun,Ekstrak Lemon,Minyak Kelapa Dara,Vitamin E,Ekstrak Delima, ia menjanjikan
kesan Pantas dengan hasil pemutihan yang mengagumkan untuk seluruh badan!
Mylea Freckles Serum ialah merupakan produk yang dirumus khas untuk
mereka yang ingin mendapatkan kulit yang cantik, gebu dan flawless.

Jom guna Mylea Freckles Serum ni... Rugi tauu sapa yang tak cuba Mylea Freckles
Serum ni... Dah la mengandungi bahan semuladi dan organik!!! Tak perlu risau lagi dah
bahan kimia yang berbahaya.. Haaa best kan???.Tak percaya???.Meh try dulu.. Dengan
Mylea Freckles Serum penyelamat anda ada!!!.Stock Mylea Freckles Serum dah tak
banyak. Sapa nak meh cepat..Mylea Freckles Serum sesuai untuk kulit berminyak..
lepas tu ada yang kata mahal sangat la apa la, sebenarnya tak mahal pon kalau
pandai buat kira-kira sebab tahan lama tau.. pencuci tu dalam 2 bulan, serum
tahan 4 ke 5 bulan,.. sangat-sangat jimat semua dalam
bekas besar.. nak order pm je terus.

KEBAIKAN MYLEA FRECKLES SERUM
20 Bahan Aktif ( Sumber Mineral )
Mengandungi Minyak Zaitun, Vit C
Produk Tahan 2 bulan ( JIMAT )
Isi Kandungan 100% HALAL
Kulit Wajah Semakin licin & lembut
Kulit Wajah tidak kelihatan KUSAM
Nampak lebih Muda dari Usia Sebenar
Menghapuskan JERAGAT & BINTIK HITAM
Kesan EFEKTIF 2 - 5 hari
Tiada Kesan kulit MENIPIS
Menjadi Pilihan WANITA BEKERJAYA
Water Based ( Mudah Di Cuci )
Friendly WUDHU ( Mudah Di Cuci )
Sesuai utk kulit Sensitif
Lulus KKM ( NOT160300607K )
100 % Produk MUSLIM
BAHAN BAHAN MYLEA FRECKLES SERUM
Mineral
Minyak Zaitun
Ekstrak Timun
Ekstrak Lemon
Minyak Kelapa Dara
Vitamin E
Ekstrak Delima

CARA PENGGUNAAN MYLEA FRECKLES SERUM
Picit sedikit Mylea Freckles Serum pada tapak tangan dan sapu pada
bahagian kulit wajah yang bermasalah seperti di atas
(Setitik Freckles Serum memadai untuk seluruh wajah kerana serum ini pekat
dan tidak berminyak malah terus meresap ke dalam kulit wajah)
Disyorkan pakai pada waktu pagi (10 ke 15 minit sebelum makeup) dan malam
sebelum tidur (10 ke 15 minit sebelum apply night cream)
Freckles Serum BOLEH DIPAKAI dengan mane2 nite/day cream ape2 brand yang
anda guna sekalipun yang penting jarakkan masa sekurang2nya 15 minit utk make
sure serum telah sempurna meresap ke dalam kulit (dinasihatkan hindarkan dari
produk yang mempunyai kandungan kimia yang tinggi kerana akan
merosakkan tisu kulit)
Sapuan kerap (2 kali sehari) dinasihatkan bagi mereka yang inginkan
kesan yang lebih cepat

NO KKM MYLEA FRECKLES SERUM

TESTIMONI MYLEA FRECKLES SERUM

TESTIMONI MYLEA FRECKLES SERUM

TESTIMONI MYLEA FRECKLES SERUM

TESTIMONI MYLEA FRECKLES SERUM

TESTIMONI MYLEA FRECKLES SERUM

TESTIMONI MYLEA FRECKLES SERUM

TESTIMONI MYLEA FRECKLES SERUM

TESTIMONI MYLEA FRECKLES SERUM

TESTIMONI MYLEA FRECKLES SERUM

TESTIMONI MYLEA FRECKLES SERUM

TESTIMONI MYLEA FRECKLES SERUM






SHAMPOO SANTAN MY HOME LAB MURAH ORIGINAL

SHAMPOO SANTAN MY HOME LAB
250ML / BOTOL

HARGA PROMOSI : RM29
POS RM7 SM / RM11 SS

Maklumat pembayaran:

MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE)
INSTAGRAM : cikzabeautyshop









Sedikit info mengenai Shampoo Santan Semua kandungan tersebut mempunyai kemampuan untuk menjaga rambut serta dapat menjadikan rambut kelihatan lebih cantik, halus, lembut dan berkilau.


Di dalam santan kelapa terdapat kandungan minyak esensial, vitamin, mineral dan protein.

Semua kandungan tersebut mempunyai kemampuan untuk menjaga kesihatan rambut serta dapat menjadikan rambut kelihatan lebih cantik, halus, lembut dan berkilau.
Ini sudah terbukti kerana wanita azman dahulu termasuk para ratu dan puteri raja telah menggunakan santan sebagai conditioner tradisional.
Jadi, bagaimana caranya agar kita juga dapat rasai kebaikan santan untuk rambut? Caranya mudah sangat.
Kami Bantu anda dengan shampoo santan homemade tanpa bahan kimia & bebas paraben...


Rambut gugur???
Rambut kasar???
Kulit kepala gatal2????
Kelumumur banyak????
Nak hitamkan rambut???
Nak lebatkan rambut???
Semua masalah ni hanya mampu diatasi ngan Shampoo Santan..

Baby 6 bln keatas boleh guna

Syampoo yg dihasilkan secara homemade berasaskan petua dan bahan tradisional yg telah terbukti berhasil sejak turun temurun bg merawat masalah rambut dan kulit kepala...



KELEBIHAN SHAMPOO SANTAN
»mengatasi kegatalan kulit kepala
»rambut menjadi lembut&sihat
»membantu menguatkan rambut
»mencegah keguguran rambut
»mencegah dari kelemumur
»Bau oren yang menyegarkan

BEBAS: silicon,paraben&sodium louryl sulfate (SLS)
*NATURAL'100%



4 bahan penting dalam Shampoo Santan
==================================
Minyak kelapa, minyak oren & minyak rosemary.

Coconut Milk (Santan Kelapa)
- menyuburkan kulit kepala & rambut
- mengawal minyak berlebihan
- mengelakkan botak & rambut beruban
Coconut Oil (Minyak Kelapa)
- menguatkan rambut
- melembutkan rambut
- melawan kelemumur & rambut bercabang
Sweet Orange Essential Oil
- melegakan kegatalan kulit kepala
- merangsang pertumbuhan rambut
- bau yang segar
Rosemary Essential Oil
- mengelakkan keguguran rambut
- merawat kelemumur
- merawat kulit kepala kering


CARA PENGGUNAAN SHAMPOO SANTAN











♡ CARI DI SINI PUN BOLEH ♡

 
Copyright © 2017 Cikza Beauty Shop. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.