Sunday, 29 January 2017

MONSTA FLUSH MURAH ORIGINAL

MONSTA FLUSH
MONSTA FLUSH
HARGA PROMOSI : RM95
POS RM8 SM / RM12 SS


Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani


CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE)







    MONSTA FLUSH
    MONSTA FLUSH

    MONSTA FLUSH
    MONSTA FLUSH


    MASALAH PERUT BUNCIT?? SISTEM PENGHADAMAN TIDAK LANCAR??
    SEMBELIT?? KOLESTEROL TINGGI?? BAGAIMANA MASALAH ANDA DAPAT
    DIATASI? JANGAN RISAU..MONSTA FLUSH BOLEH MEMBANTU ANDA😊.
    KALAU DULU KITA ADA MOSTA FIT, SEKARANG KITA
     ADA MOSTA FLUSH YERR!!

    Monsta Flush ialah produk yang berfungsi  untuk mencuci usus dan toksin dalam
    badan. Korang semua dah tak payah risau sebab korang semua dah boleh dapatkan 
    Monsta Flush dari Monstalab Banyak jenis penyakit terjadi sebab kadar toksin didalam
    usus tinggi. Bila usus bermasalah dan tersumbat dengan kotoran najis lama atau kita 
    panggil kerak najis yang tak dicuci dengan betul jadi apa pun supplement atau vitamin 
    kita makan lambat bekerja atau tak dapat diserap dengan betul. Kalau kita makan
    supplement apa pun, dan tak berkesan kemungkinan sebab toksin dalam
     badan tinggi dan usus kita bermasalah. 

    Bila usus kita dah dicuci, lagi senang vitamin dan supplement diserap dengan cepat 
    dan tinggi.1 minggu turun 3kg !! badan dah rasa makin sihat dari biasa !! Kenapa tak
    percaya ke huhuhu.Alhamdulillah lepas sis ni follow tips yang kami beri sis ni da 
    berjaya ...Ramai yang berpuashati dengan Monsta Flush.Mana yang 
    belum cuba tu jom dapatkan MONSTA FLUSH SEKARANG!!!


    KEBAIKAN MONSTA FLUSH

    Membantu meningkat dan membaiki sistem penghadaman
     dengan sempurna.
    Membaiki masalah sembelit.
    Membantu meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
    Mengawal sistem kawalan gula dalam darah.
    Meningkatkan aktiviti pembasmian tumor.
    Membantu membaiki tahap kolesterol dalam badan.
    Mengurangkan alahan dan jangkitan.
    Membantu dalam pembakaran karbohidrat dalam badan untuk
     menjadikan badan lebih langsing.


     BAHAN-BAHAN MONSTA FLUSH

    Phsyllium Husk. 
    Citric Acid Wheat Grass. 
    Powder. 
    Fruit Enzymes. 
    Aloe Vera. 
    Bifido Bacterium Lactis.
    permitted natural flavour.


    CARA PENGAMBILAN MONSTA FLUSH

    Masukkan 1 sachet Monsta Flush dengan 250 ml air minuman.
    Kemudian kacau sehingga larut.
    Monsta Flush sedia untuk diminum.
    3 malam berturut2 1 sachet satu malam.
    Minum sebelum tidur malam sahaja.
    Selepas 1 minggu boleh diulang minum untuk penjagaan usus
     2-3 kali seminggu atau jika perlu.

    MONSTA FLUSH
    CARA PENGGUNAAN MONSTA FLUSH


    PANTANG LARANG MONSTA
    FLUSH

    Wanita mengandung tidak boleh