Friday, 21 April 2017

HAKUKA PREMIX WHITE CAPPUCINO COFFEE TATI MURAH

HAKUKA PREMIX WHITE CAPPUCINO COFFEE TATI
HARGA PASARAN : RM58
HARGA PROMOSI : RM52
POS RM8 SM / RM12 SS

Maklumat pembayaran:

MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop





"ANDA WANITA DAN PEMINAT KOPI?? INGINKAN PENJAGAAN KULIT SEPANJANG
MASA SEKALIGUS MEMELIHAR KESIHATAN LUARAN DAN DALAMAN??
HAKUKA CAPPUCINO COFFEE ADA!!!".
.
Memperkenalkan Hakuka Cappucino Coffee by TATI kopi 1001 khasiat yang kini tengah
MELETOP di Malaysia.Permintaan Kopi keluaran TATI yang mendapat sambutan bertali
arus dari semasa ke semasa menjadikan kopi ini kopi 'PALING TOP'!!!. Hakuka Premix
White Cappucino Coffee... Bukan coffee biasa-biasa tau, tapi ia khas untuk pengguna
yang mempunyai masalah kulit.. Kulit kering, sensitif , dan gatal-gatal kulit.... πŸ˜‰
Rasa sangat sedap, minum skali pasti nak lagi...semestinya kopi tati....


Hakuka Cappucino Coffee kaya dengan protein,baik untuk ibu hamil dan PALING
PENTING memulihkan TENAGA dan AWET MUDA.. Patutlah sedap kopi tati ni..
πŸ‘.Produk dari jenama terkenal iaitu Tati yang sebelum ini popular dengan produk
penjagaan wajah tapi kini memperkenalkan produk baru yang semakin popular
dengan penjagaan luaran dan dalaman didatangkan dalam ekstrak Oleovera,
Bird Nest dan Tomato.😱😱😱😱😍😍😍 kena cuba ni..!

KEBAIKAN HAKUKA CAPPUCINO COFFE BY TATI
Kaya dengan protein
Baik untuk ibu hamil
Memulihkan tenaga dan awet muda
Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit
Merawat masalah jerawat dari dalam
Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, dan berkilat
Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous
Menjadikan kulit cerah semulajadi
Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma,
Menjadikan kulit glowing secara natural.

BAHAN-BAHAN HAKUKA CAPPUCINO COFFE BY TATI
Bird Nest
Tomato
Oleovera Ektract

CARA PENGAMBILAN HAKUKA CAPPUCINO COFFE BY TATI
Minum pagi 1 sachet time breakfast.
20 sachet / box


Thursday, 20 April 2017

BABY FACE BEAUTY CARE MURAH

BABY FACE BEAUTY CARE
HARGA PASARAN : RM115
HARGA PROMOSI : RM80
POS RM8 SM / RM12 SS

Maklumat pembayaran:

MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop




"BAGAIMANA SAYA BOLEH BANTU HILANGKAN JERAWAT JERAGAT
DENGAN KOS PALING MINIMA."

Memperkenalkan Baby Face Beauty Care ialah produk penjagaan kulit PALING
BERKESAN membantu anda yang mengalami masalah jerawat batu,jeragat,kulit 
kusam dan sebagainya.Kembalikan seri wajah anda & tampil lebih jelita..Cubalah
Baby Face Beauty Care.Pasti tak nak tukar yg lain lagi..Alami perubahan wajah 
seawal 5 hari. Kulit menjadi sehalus seperti kulit bayi..Set penjagaan lengkap
merangkumi pencuci muka, krim siang, krim malam dan serum.Oles-oles
terus cantik. Hanya guna 4 produk sahaja..!! hanya sapu-sapu je terus
cantik, kulit gebu dan makin flawless.Jom dapatkan ready stock
Baby Face Beauty Care sekarang!!!.
KEBAIKAN BABY FACE BEAUTY CARE
Membantu menghilangkan jeragat
Menghilangkan jeragat
Meratakan tona kulit yang tidak sekata
Mencerahkan wajah
Menghilangkan blackhead & whitehead
Menghilangkan parut akibat jerawat
Mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat
Mengurangkan garis-garis halus dan kedut
Membantu mengawal masalah kulit
Membantu mengurangkan masalah kulit berminyak
Membantu menegangkan kulit

BAHAN BAHAN SET BABY FACE BEAUTY CARE
Gluta Milk Cleanser
Miracle Serum
Day Cream
Night Cream


KANDUNGAN BABY FACE BEAUTY CARE

CARA PENGGUNAAN BABY FACE BEAUTY CARE
SIANG:
BF Gluta Milk Cleanser -- BF Day Cream
MALAM:
BF Gluta Milk Cleanser -- BF Miracle Serum -- BF Night Cream

**TIPS : Sebarang krim hendaklah disapu sejurus selepas cuci muka. 
Jangan biarkan muka anda berpeluh dahulu baru sapu krim. 
Nanti krim susah hendak meresap ke dalam kulit.

Produk Baby Face Beauty Care By Belleza Miracle telah mendapat kelulusan KKM.

Kandungan produk Baby Face Beauty Care By Belleza Miracle adalah seperti berikut;-

Cleanser [NOT170201381K] :
kojic acid,nicotinamide adenine dinucleotide,tocopheryl acetate,glycyrrhiza glabra (licorice), root extract, calendula officinalis flower extract,myrica cerifera (bayberry) fruit wax, hydrolyzed mulberry fruit, emblica officinalis fruit extract, glycerin, peg-10 castor oil, propylene glycol, glyceryl stearate, sorbitol, stearic acid, myristic acid, fragrance, aloe barbadensis leaf extract.

Miracle Serum [NOT170201382K] :
ascorbic acid, hydrolyzed soy protein, sophora japonica flower,pantothenic acid, chamomilla, recutita(matricaria) flower extract,bacillus, rosemary leaf, soybean ferment extract filtrate, butylene glycol, cetearyl alcohol, simmondsia chinensis (jojoba) seed il, collagen, peg-100 stearate, petrolatum, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, propylene glycon, cyclopentasiloxane, squalen water

Day Cream [NOT170201379K] :
water,acrylates copolymer, algae extract, palmitoyl glycine, undecylenoyl phenylalanine, saccharide isomerate, cocoyl methyl beta-alanine, buddleja davidii etract, thymus vulgaris (thyme) flower/leaf extract,glycerin, hydrolyzed sesame protein, vp/polycarbamyl polyglycol ester, squalene hydroxyethyl acrylate/lpdi/ppg-15 glycryl ether copolymer, polysorbate 60, parfum, collagen glutathione, hydrolyzed yeast extract, tocopherol,squalene, trehalose sodium hyaluronate, bht, edta.

Night Cream [NOT170201380K] :
water,acrylates copolymer, algae extract, palmitoyl glycine, undecylenoyl phenylalanine, alpha-arbutin, collagen,cocoyl,methyl beta-alanine, buddleja davidii extract, glycerin, hydrolyzed sesame protein, vp/polycarbamyl polyglycol ester, squalene, grape seed oil, peg-8 esters, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, polysorbate 60, saccharide isomerate, actinidia chinensis(kiwi) fruit extract, fragari vesca (strawberry) fruit extract, glutathione, citrus limon (lemon) fruit extract, ascorbic acid, bht, propylene glycol.



Monday, 17 April 2017

VIRAL GLOW SKIN (VGS) MURAH

VIRAL GLOW SKIN (VGS)
HARGA PASARAN : RM69
HARGA PROMOSI : RM52
POS RM8 SM / RM12 SS

Maklumat pembayaran:

MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop



Viral Glow Skin ialah kapsul yang diformulasikan dengan susu kambing dan
kurma..sangat berperanan dalam mengatasi masalahh uolls. Awak nak putih???Tapi
ade resdung...Ada alahan....Takpe.... Di QM kami mengeluarkan 1 produk bagi mereka
yang ada alahan tapi nak putih juga..Kita ni kadang kadang rasa nak cantik,nak sihat.
tapi segala sudut kita malas...Alasan tak sempatla😏... ada tu nak minum pon tak
sempat...Mai sini kita kenalkan dengan satu produk kesihatan yang paling mudah
nak amalkan... Kemam-kemam dah cerdas,kunyah-kunyah dah putih,gigit-gigit kulit
pon cantik,kunyah-kunyah tulang jadi kuat!!.Jom ramai-ramai dapatkannya
sekarang produk terbaru dari Queen of Mutiara.

Ianya selamat digunakan tanpa sebarang was was okay.Rasa pun enak... Kunyah2
dan putih...Kapsul QM Viral Glow Skin pujaan para wanita kita!!.See.product terbaru
dari QUEEN OF MUTIARA,Viral Glow Skin masuk paper..sesuai dengan nama
viral glow skin.sekarang ramai2 viral produk hot ni..impian setiap wanita gojes...
😱😱😍Tak sangka terjatuh cinta tanpa SENGAJA!Ye kulit saya memang
GELAP 😣😣😣😣..2 Minggu Konsisten!!

Kini keluar rumah pun TANPA SECALIT MAKE UP!Produk baruu uolsss. .Viral
Glow Skin.Yang ni semua orang makan konfem jadi putihh.Kalau anak2 makan jadi
pintar sebab ada bahan Sunnah Nabi (kurma ) dalamnya.Halal mesti halal...Kalau ibu
mengandung makan baby jadi cerahh.Kalau ibu menyusu makan susu melimpah
ruahh.Berkhasiatt.Baby pun gembira.Kalau orang laki makan haruslah bertenaga.
.Kalau berumur makan In Shaa Allah sakit sendi lutut terubat.Boleh solat
dengan jayanya.Bestkannn..Haa jomm pm cepat2
sementara stok tak banyak dah nihh .

KEBAIKAN VIRAL GLOW SKIN
KEBAIKAN QM VIRAL GLOW SKIN UNTUK KANAK-KANAK :
Membantu perkembangan minda dan IQ.
Baik untuk perkembangan tulang,kuku,rambut dan gigi.
Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
Bagus untuk anak-anak yang berkulit kering
bersisik/eczema/gatal/kudis.
KEBAIKAN QM VIRAL GLOW SKIN UNTUK ORANG DEWASA :
Membantu memberikan tenaga dan stamina.
Membantu memelihara kesihatan dan kecantikan kulit.
Bagus untuk tulang dan gigi.
Memantu mengawal berat badan.
Anti penuaan.
Membantu melancarkan perjalanan darah.
Boleh diamalkan ibu hamil dan menyusui ibu.


FUNGSI VIRAL GLOW SKIN



KEBAIKAN VIRAL GLOW SKIN

KANDUNGAN VIRAL GLOW SKIN

Susu Kambing.
Kolagen.
Kurma.
Isomalt.

CARA PENGGUNAAN VIRAL GLOW SKIN
Kemam 2biji sehari.
Kalau nak makan 2 biji sehari pun boleh ambil.
Sekali 2 biji atau 1 pagi 1 malam.




Sunday, 16 April 2017

PLATINUM WHITESLIM JUICE MURAH

PLATINUM WHITESLIM JUICE 
HARGA PASARAN : RM50 SM / RM55 SS
HARGA PROMOSI : RM30
POS RM8 SM / RM12 SS


Maklumat pembayaran:

MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop




3 hari minum dah longgar seluar baju!!😱😱😱😱😱
Peluh jangan citer mmg banyak sgt2,mmg lemak betoii2 terbakar!minum malam sekali pagi mesti lawas buang tapi bukan cirit okessss!!Rasakan kempissss n ramping dalam 3hari 😍😍😍😍
Muka n tubuh makin putih bersinar,bibir makin pinkishhhhh



PLATINUM WHITE SLIM JUICE SKKM
Lagi produk hot SKMM yang hebat!!!


KELEBIHAN PLATINUM WHITE SLIM  :

* Sesuai untuk lelaki dan perempuan
*Membakar lemak, membuang toksin dan racun di dalam badan
* Mengawal nafsu makan, sentiasa kenyang dan bertenaga
*Memutihkan dan melembapkan kulit
*Merawat kulit dari jerawat, parut, kedutan dan luka
*Meningkatkan imunisasi badan
*Melancarkan peredaran darah
*Tak perlu diet ketat
*Tak perlu bersenam
*Tiada cirit birit, sembelit atau kesan yang tidak menyenangkan
* Fokus pada tempat-tempat lemak senang berkumpul terutama sekali perut, lengan, pinggul dan bawah dagu
* Tak perlu bancuh, hanya minum begitu sahaja dan rasa yg sangat sedap
* Tiada kesan kembali gemuk selepas stop minum jus plantinum slimwhite


CARA PENGAMBILAN PLATINUM WHITE SLIM  :
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ Minum 5 ml sebelum sarapan dan sebelum makan malam
✔ Ulang setiap hari
✔ Sebotol 250 ml untuk sebulan penggunaan
✔ Anda akan dapat rasai perbezaan seawal 3 hari






SURE GLOW LOTION MURAH

SURE GLOW LOTION
HARGA PROMOSI : RM42
POS RM8 SM / RM12 SS


Maklumat pembayaran:

MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop




SAPU-SAPU JE DAH BOLEH PUTIH?? TAKUT NAK TELAN APA-APA PIL??
INGINKAN PENCERAHAN SECEPAT MUNGKIN?? JANGAN RISAU,,
SURE GLOW LOTION ADAAA..

Sure Glow Lotion ialah produk yang mampu melindungi dari sinaran matahari. Malah
bila sapu di muka boleh memudarkan jeragat dan jerawat. Tak percaya cubalah tengok
akak nie... Nampak bertambah muda kan.. Makin cerah kulit dia.. Nak tahu rahsia??
Shhhhh .. Sejak dia consume Sure Glow Lotion, makin nampak keberkesanannya 
pada wajah akak nie. makin bertambah flawless okeyh!!.Sure Glow Lotion bukan
sahaja untuk remaja, ibu preggy ibu bf, tapi untuk warga emas pun boleh taw!!.
Sure Glow Lotion bukan sahaja boleh pakai di keseluruhan badan.. 
malah boleh pakai di muka tau uols.

Bukan jea bau dia sangat wangi. Mudah resap. Boleh melindungi dari sinaran matahari.
Malah bila sapu di muka boleh memudarkan jeragat dan jerawat tau uols..Wah, dekat 
muka pun boleh pakai uolss. Haaa boleh katakan seluruh badan boleh pakai.Muka,
kaki, tangan semua boleh. Kalau uolss ada masalah kulit kering, kulit kusam
boleh try Sure Glow Lotion ni. In Sha Allah korang akan berpuas hati.
Takkan nak tengok orang lain je putih? Korang bila lagi?.

Sebelum keluar rumah wajib sapu Sure Glow Lotion, lindungi kulit anda dari sinaran
cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so
kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nanti kulit
uolls.Tak habis 1botol lagi dah jatuh cinta dah dengan Sure Glow Lotion ni tau. 
Siap nak repeat order lagi nanti. Yang penting harga mampu milik uolsss
.Jom dapatkannya sekarang sementara stok masih ada!!.

KEBAIKAN SURE GLOW LOTION
Memutihkan kulit dengan sekali sapu (3saat je terus putih)
Menghaluskan kulit
Mencerahkan warna tona kulit yang tak sekata
Memberi kelembapan berpanjangan
Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari
Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
Putih yang berkekalan (kalau selalu guna)
Menjadikan kulit selembut kulit bayi
Membuang daki-daki lama

FUNGSI SURE GLOW LOTION

CARA PENGGUNAAN SURE GLOW LOTION
Boleh dipakai di Tangan ,Badan
Ketiak,Siku,Lutut,Celah paha atau dimana-mana
tempat yand diinginkan






















♡ CARI DI SINI PUN BOLEH ♡

 
Copyright © 2017 Cikza Beauty Shop. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.