Saturday, 28 October 2017

COMBO I AM SEXYLADY LOTION & SEXY SKINNY SOAP MURAH ORIGINAL

SET KURUS TERLAJAK!!
COMBO I AM SEXYLADY LOTION & SEXY SKINNY SOAP

RM 90 FREE POSLAJU SEMENANJUNG

WHATSAPP 019-9422452

Sebab siapa-siapa yang cuba...In Shaa Allah mampu jadi seksi.
kulit putih
lemak hilang
selulit tiada
wajah runcing
parut pudar
inci berkurang serta merta ( paling cepat sepantas 1 minit; customer kami dah buktikan)
bau wangi
daki tanggal
tidak panas dan tak pijarkan kulit
Wanita mengandung dan dalam pantang BOLEH guna
lelaki perempuan boleh guna

APAKAH KELEBIHAN UTAMA I AM SEXYLADY WHITENING AND BURN FAT LOTION :-
Membakar lemak.
Menurunkan berat badan.
Melangsingkan badan serta reshape semula bentuk badan.
Meruncingkan wajah.
Menegangkan kulit anti anging.
Memutihkan kulit hari demi hari.
Memudarkan parut.
Menurunkan inchi dalam kadar yang cepat seperti paha / lengan dan perut.
Menghilangkan buncit serta boroi.
Membuang angin dalam badan.
Mengeluarkan daki dengan cepat.
Mencantikan serta menghaluskan kulit.

KEISTIMEWAAN I AM SEXYLADY WHITENING AND BURN FAT LOTION :-
-Wangi sangat-sangat, macam chewgum.
-Kaya Vit C, Vit A dan Vit E.
-Tak panas

SIAPA YANG BOLEH GUNA I AM SEXYLADY LOTION :-
Semua orang boleh guna, tua muda laki perempuan.
Tak perlu penat-penat telan suplment dah.
Tiada risiko penyakit masa hadapan.
100% daripada bahan organic yang begitu berkesan.
TIADA bahan KIMIA.
HALAL dan BUATAN MALAYSIA.

Lulus KKM.
Menghilangkan selulit
Menghilangkan daki degil
Menurunkan berat badan
Mencerahkan kulit
Membentuk badan ideal
Menlicinkan kulit
Menghilangkn sembelit
Buang angin dalam badan
Guna ketika mandi...untuk kesan terbaik..selepas mandi gunakan sexy lady lotion juga..

Thursday, 26 October 2017

MRS VIMAX MURAH ORIGINAL

PROMOSI !!!!!

RM 42 SAHAJA

Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop



SET MINYAK BELACAK + SABUN BELACAK WARISAN MURAH ORIGINAL




SET MINYAK BELACAK + SABUN BELACAK WARISAN

PROMOSI
RM40
FREE POSLAJU SEMENANJUNG

Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop


AZ COSMETIC ORIGINAL 2017 MURAH ORIGINAL

AZ COSMETIC ORIGINAL 2017

HARGA PROMOSI CIKZA
1 SET RM42.00

* Harga Pasaran RM120.00

POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

KELEBIHAN AZ COSMETIC
~> Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
~> Mengurangkan pigmentasi / jeragat dengan berkesan.
~> Membersihkan kulit muka.
~> Awet muda.
~> Melicinkan kulit muka.
~> Mencerahkan kulit muka.
~> Krim kunyit dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat secara efektif dan berkesan.
~> Diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi.
~> Menghilangkan tompok dan bintik di muka, kulit cantik bersih dan glowing dengan memakai Set AZ Cosmetic.

Set AZ Cosmetic Mengandungi:

1. Pembersih Muka Soap Delima (Beauty Soap) (NOT150304657K)
2. Day Cream 5g (NOT150304656K)
3. Sunblock Pelembap 5g (NOT150304652K)
4. Night Cream @ Krim Kunyit 5g (NOT150304649K)
5. Treatment Cream 5g (NOT150304654K)
* Semua produk AZ Cosmetic mendapat kelulusan KKM

SUTRABELLA FOUNDATION MURAH ORIGINAL



SUTRABELLA FOUNDATION MEDIUM / LARGE

LARGE SIZE
OFFER RM 69 TERMASUK POSTAGE SEMENANJUNG 

MEDIUM SIZE
HARGA WAJIB JUAL RM 29.90 TIDAK MASUK POSTAGE
POSTAGE RM 8 SM RM 12 SS


Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop


6 RAHSIA SPF50 YANG WANITA TIDAK TAHU "
.
Melindungi kulit secara MENYELURUH daripada sinaran UV
.
Melembabkan kulit yang terdedah dengan cuaca yang tidak menentu
.
Mengelakkan kulit menjadi kering dan hidrasi
.
Melambatkan proses penuaan pada si pemakai
.
Mengurangkan kesan kemerahan atau jeragat pada kulit
.
Menjadikan kulit wajah menjadi natural kerana mengandungi multi vitamin yang dapat memperbaiki kulit kusam

" PRODUK BEBAS KIMIA PILIHAN UTAMA PENGGUNA "
.
Bahan herba merupakan bahan asas yang digunakan dalam sesuatu produk kosmetik. Bahan herba seperti Bunga Semanggi Merah berfungsi untuk mengurangkan keradangan, ruam dan gatal pada kulit
.
Bahan mineral seperti tanah liat yang diproses menjadi talkum @ bedak berfungsi menyerap hidrasi dan lebihan minyak pada kulit. Bahan ini dikatakan boleh mengurangkan kedutan, lipatan, menutup parut dan cela pada kulit.
.
Produk yang baik adalah produk yang bermanfaat kepada pengguna. Foundation terbaik pula haruslah mempunyai nilai SPF yang tinggi, kerana ia dapat melindungi kulit daripada terdedah kepada sinaran UV.
.
Kompenan penting dalam produk jenis cecair adalah aqua. Foundation jenis aqua bersifat cair, kelebihannya adalah lebih lembut dan mudah meresap ke dalam kulit dan ianya mudah untuk dicuci dan mesra pengguna.

MEERACLE GEMSTONE BEAUTY SERUM MURAH ORIGINAL



MEERACLE GEMSTONE BEAUTY SERUM
PROMOSI TERGEMPAQ !!!!

RM 75 FREE POSLAJU SEMENANJUNG


Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop


Betul ke mmg ajaib serum ni ?? this is serum yg paling power ingredients dia bagi sis ni, the new formula yg ada dlm serum mmg sgt2 membantu kulit sis ni jadi glowing and flawless sgt2 .
.
FUNGSI MEERACLE GEMSTONE
Jerawat kecut dan mati
Jeragat Makin pudar dan hilang
Muka menjadi flawless glowing
Muka menjadi lembap dan tidak berminyak
Sentiasa nampak berseri,muda dan segar sehingga tidak perlu lagi menghabiskan duit dengan make up tebal
..
SELAMAT UNTUK KULIT2 YANG SENSITIVE

Tuesday, 26 September 2017

CPG BROW DEFINER MURAH ORIGINAL

CPG BROW DEFINER
HARGA PROMOSI : 
RM39 SM / RM49 SS
FREE POS

Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop


CPG Brow Definer
Siap brush lagi tau senangnyaa nak main makeup2 dengan CPG cosmetics ...
Mua Bella kita da pakai tauuu ....

Ada 3 pilihan code warna
💗Soft brown
💗Caramel
💗Brown Chocolate

Hasil carian imej untuk CPG BROW DEFINER






♡ CARI DI SINI PUN BOLEH ♡

 
Copyright © 2017 Cikza Beauty Shop. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.