Tuesday, 10 April 2018

MAGIC SLIM WHITE MURAH ORIGINAL

MAGIC SLIM WHITE
HARGA PROMOSI : RM28
ADD POS RM8 SM / RM12 SS


Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop



Kandungan Magic Slim White
Raspberry Ketone ➡ bertujuan menaikkan metabolisma dalam badan seterusnya membakar lemak2 berlebihan...Rugilah kalau anda tak cuba sebab produk Magic Slim White ne sangat membantu mengawal selera, tak lapar uolss, penghadaman lancar, meningkatkan metabolism untuk pembakaran lemak dan banyak lagi kelebihan.

Sesuai diambil untuk yang mempunyai berat badan berlebihan, darah tinggi, kencing manis, ibu menyusu dan tak menyebabkan kesan sampingan jika diambil sebab ianya 100% dari ekstrak bahan-bahan semulajadi.
Stevia ➡ sebagai pengganti gula, sebab gula ada kalori antara penyebab utama kegemukkan....
Nutroxsun ➡ untuk melindungi kulit, mencerah, memutihkan dan mengelakkan sel kulit rosak..
vitamin C➡ untuk menyihatkan kulit dan mencerah kan kulit sis/bro

Kelebihan Magic Slim White
☑Membakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih cepat berbanding produk diet lain.
☑Meningkatkan metabolism tubuh badan
☑Mengurangkan selera makan supaya anda tidak selalu berasa sentiasa lapar
☑Memutih dan mencerahkan tubuh badan dan wajah anda
☑Menghalang karbohidrat yang menjadi punca utama OBESITI
☑Dibuat 100% dari herba yang terpilih
☑Tidak mempunyai apa-apa kesan sampingan
☑Boleh Diamalkan oleh semua golongan termasuk ibu yang menyusu

Kebaikan Magic Slim White:-

👉 Mencerah dan memutih kulit wajah dan tubuh badan.
👉Membakar lemak berlebihan di wajah dan badan.
👉Mencegah jerawat dan jeragat.
👉Menghilangkan parut.
👉Membaiki tona kulit tidak sekata.
👉Menenambahkan seri di wajah.


9 Fakta Anda Perlu Tahu Tentang Produk Magic Slim White
✅Membakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih cepat berbanding produk diet lain.
✅Meningkatkan metabolism tubuh badan.
✅Mengurangkan selera makan supaya anda tidak selalu berasa sentiasa lapar.
✅Memutih dan mencerahkan tubuh badan dan wajah anda.
✅Menghalang karbohidrat yang menjadi punca utama OBESITI.
✅Dibuat 100% dari herba yang terpilih.
✅Tidak mempunyai apa-apa kesan sampingan.
✅Boleh Diamalkan oleh semua golongan termasuk ibu yang menyusu.
✅Boleh diambil Lelaki & Perempuan.

Cara penggunaan:-
Ada 60 biji tablet..kunyah 1 biji pagi dan 1 biji petang. Rasa Rasberry yg sedap.


















Wednesday, 4 April 2018

TOUJOURS ADVANCED ORIGINAL MURAH

TOUJOURS ADVANCED
HARGA PROMOSI : RM170 SM / RM180 SS
FREE POS



Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop


APA ITU TOUJOURS ADVANCED
Toujours Advanced™ Collagen Shots ialah minuman kolagen tambahan untuk kecantikan dan kesihatan yang digandakan kebaikan dan khasiatnya dengan ekstrak buah-buahan dan makanan sunnah seperti delima, madu dan kurma.
Diperbuat daripada kolagen kelas tertinggi gred AAA daripada ikan kod, Toujours Advanced™ Collagen Shots adalah yang terbaik dalam kalangannya.
Ia sudah sedia dalam bancuhan yang sedap dan mudah ditelan, hanya koyak dan minum.

KENAPA KITA MEMERLUKAN COLLAGEN TAMBAHAN
Semakin usia kita meningkat, penghasilan kolagen badan mula berkurangan. Kita tidak lagi seanjal, secerah dan semulus seperti waktu kita bayi dan kanak-kanak dan awal remaja.
Tambahan pula, selain sistem penghasilan kolagen yang makin lambat, kolagen badan kita banyak dimusnahkan oleh tindakan radikal bebas, keracunan dalam sistem badan ekoran amalan pemakanan yang tidak baik, stress dan kesan pencemaran kosmetik, wangian, aksesori dan pencemaran persekitaran....
Makanan kolagen tambahan mampu memperbetul sistem penghasilan kolagen badan secara semulajadi.

KENAPA SAYA / ANDA PERLU TOUJOURS ADVANCED™ COLLAGEN SHOTS
Ianya produk kolagen terbaik di pasaran.
Harga yang sangat berpatutan dan mampu milik, sekotak mampu tahan sebulan.
Inilah masa untuk berubah. Kecantikan dan kesihatan memerlukan usaha.
Belum cuba belum tahu. Sudah cuba, terus setia.
Tidak lagi tertanya-tanya produk yang digunakan oleh selebriti tempatan untuk sentiasa tampil cantik dan berseri walau kulit mereka sentiasa digasak dengan solekan dan matahari.

KANDUNGAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT:
Collagen : Grade AAA berkualiti tinggi
Vitamin C ekstrak buah-buahan
Makanan Sunnah : Madu , Kurma , Delima
PuraSweet : Pengganti gula baik untuk penghidap diabetes dan kencing manis
Air Osmosis berbalik

Noted : Kesemua kandungan yang terpilih menyumbang kepada keberkesanan optimum Toujours Advanced™ Collagen Shots dari segi kecantikan dan kesihatan.

APAKAH KHASIAT PEMAKANAN SUNNAH SEPERTI DELIMA , MADU & KURMA
Khasiatnya terlalu BANYAK setelah kajian beribu tahun. *boleh selidik online*

RASA DIA APE YE
Rasa dia sangat sedap tau... Rasa seakan-akan gula.... Ia bagi memudahkan Pengguna untuk Amalkan / Minum secara consistence dengan Displi yang Tinggi.... Seterusnya menampakkan hasil yang Cepat & berterusan

KELEBIHAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT :

Seawal 3 hari penggunaan, perubahan seri wajah dapat dilihat jelas. Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu, dan kulit tidak lagi kusam.
Mengecutkan dan seterusnya menghilangkan jerawat.
Memudarkan parut jerawat dan jeragat.
Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah dan semakin hilang dengan penggunaan berterusan.
Mengecilkan pori-pori di wajah.
Kulit semakin berseri (dengan ‘glowing effect’) dan cerah seluruh badan.
Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati.
Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
Kulit yang anjal tidak tertumpu pada wajah sahaja, perhatikan perubahan positif pada buah dada (bagi wanita) dan punggung.
Turun berat badan apabila metobolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan.
Semakin hari kandungan kolagen badan kita berkurangan, Toujours Advanced™ Collagen Shots terbukti meningkatkan penghasilan kolagen tubuh badan.

TRANSFORMASI KECANTIKAN
Seawal 3 hari penggunaan, perubahan seri wajah dapat dilihat jelas. Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu, dan kulit tidak lagi kusam.
Mengecutkan dan seterusnya menghilangkan jerawat.
Memudarkan parut jerawat dan jeragat.
Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah dan semakin hilang dengan penggunaan berterusan.
Mengecilkan pori-pori di wajah.
Kulit semakin berseri (dengan 'glowing effect') dan cerah seluruh badan.
Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati.
Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
Kulit yang anjal tidak tertumpu pada wajah sahaja, perhatikan perubahan positif pada buah dada (bagi wanita) dan punggung.
Turun berat badan apabila metobolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan.
Semakin hari kandungan kolagen badan kita berkurangan, Toujours Advanced™ Collagen Shots terbukti meningkatkan penghasilan kolagen tubuh badan.

KELEBIHAN KESIHATAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT

Menstabilkan tekanan darah dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
Membantu menguatkan sendi-sendi
Membantu merawat resdung dan penyakit kencing manis.
Membantu merawat dan mencegah cancel
Membantu merawat dan mencuci buah pinggang

SIAPA YANG MEMERLUKAN TOUJOURS ADVANCED™ COLLAGEN SHOTS
Remaja dengan macam-macam masalah kulit sampai insecure.
Si dia berkulit kusam yang kuat bersukan dan terdedah matahari.
Kakak yang suka bersolek tapi still tak berseri.
Gadis minimal yang suka keluar rumah tanpa mekap, #nofilter.
Brader-brader nak handsome tapi malas pakai apa-apa kat muka.
Officemate yang suka kira kalori makanan sebab takut gemuk.
Makcik up-to-date yang suka bercantik dengan produk terkini dan terhangat.
Pakcik dengan masalah kesihatan yang malas makan buah-buahan dan sayuran.
Bakal pengantin yang dah kesuntukan masa nak cantikkan kulit + body.
Berkulit gelap tapi benci gelap kusam, nak glowing macam Beyonce.
Isteri yang 'pasang badan' sayangkan suami.
Kawan baik yang perlukan makeover untuk gembirakan hati.
Aunty yang dah tak sanggup body kendur dan kulit kedut.
'Young parents' bermuka lesu, tak cukup rehat asyik berjaga malam.
Abang jaga badan nak juga jaga kulit.

KESAN SEAWAL 3 HARI PENGGUNAAN :
Perubahan seri wajah dapat dilihat jelas
Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu, dan kulit tidak lagi kusam.
Mengecutkan dan seterusnya menghilangkan jerawat
Memudarkan parut jerawat dan jeragat
Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah dan semakin hilang dengan penggunaan berterusan
Mengecilkan pori-pori di wajah
Kulit semakin berseri (dengan ‘glowing effect’) dan cerah seluruh badan
Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati
Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
Kulit yang anjal tidak tertumpu pada wajah sahaja, perhatikan perubahan pada anggota badan anda juga
Turun berat badan apabila metobolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan
Semakin hari kandungan kolagen badan kita berkurangan, Toujours Advanced Collagen Shots terbukti meningkatkan penghasilan kolagen tubuh

CARA PENGAMBILAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT :
Berapakah Shot yang Perlu diambil dalam masa Sehari ?

Bergantung kepada keperluan anda.
3 bulan pertama disarankan untuk menjalani program intensif bagi mendapatkan hasil yang paling baik.
Selepas 3bulan pertama, boleh ambil 1shot sehari untuk mengekalkan kadar penambahan kolagen badan yang mencukupi dan terus-menerus menjaga hasil yang telah anda kecapi.
Notes : Diingatkan sistem badan setiap individu berlainan bergantung kepada diet, jenis darah dan gaya hidup masing-masing.... Program intensif anda mungkin lebih lama berbanding orang lain.

TIPS MENDAPAT HASIL TERBAIK :

Minum air yang BANYAK (sekurang-kurangnye 8 gelas sehari).
Elak pengambilan kafein dan alkohol (minimum 3 jam selepas 3 jam minum shot).
Banyakkan aktiviti keluarkan peluh










FRESKIN WHITE BODY SHOWER ORIGINAL MURAH

FRESKIN WHITE BODY SHOWER 
HARGA PASARAN : RM60 TIDAK TERMASUK POS
HARGA PROMOSI : RM57
ADD POS RM8 SM / RM12 SS

Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop


Mandian Yang mencetus Revolusi terkini 100% merawat dan mecantikan kulit Hilangkan daki dan kulit gelap semasa mandi !! 
✳Cerahkan kawasan gelap 
✳Hilangkan Daki berkerak 
✳Merawat masalah kulit 
✳Lembutkan kulit kasar 
✳Lembabkan kulit kering 
✳Wangikan badan berbau Boleh digunakan dibahagian Leher ,Pelipat ,celah peha ,Ketiak dan seluruh Badan 



1 botol 450ml untuk kegunaan sebulan tau ...soooo JIMAT !! 

Sesuai Untuk semua golongan 
👉kanak kanak 
👉Lelaki 
👉Wanita 
👉Ibu Mengandung 
👉Ibu Menyusu 
👉Ibu Berpantang 



Lagi Fungsi FRESKIN WHITE BODY SHOWER GEL 😊😊 
✔ Langsung tidak melekit 
✔ Tahan sehingga 2 bulan lebih 450ML 
✔ Bau aroma terapi yang sangat wangi dan harum. 
✔ Menjadikan kulit menjadi putih gebu, licin, segar dan yang penting sihat 
✔ Mengurangkan jerawat badan 
✔ Mengatasi masalah bau badan 
✔ Boleh dijadikan hantaran kahwin 
✔ Memberi kelembapan yang maksima 
✔ Diperkaya dengan pati vitamin serta serum 
✔ Menghilangkan daki-daki degil & kulit mati 
✔ Haruman yang berpanjangan & tahan lama 
✔ Memelihara Kehalusan Kulit 
✔ Menyegarkan Tubuh Badan 
✔ Dapat Mencerahkan, Menghalus serta Menggebukan Kulit secara semulajadi 
✔ Melembabkan Kulit & Menghilangkan sel-sel kulit mati 
✔ Mengatasi masalah Kulit Kering & Berkerak
 ✔ Melindungi Kulit dari Bau yang kurang Menyenangkan 
✔ Rasai mandian yg wangi tahap maksimum seperti mandi perfume. Melekat sampai ke baju!
 ✔ Tiada Mercury
 ✔ Tiada Paraben 
✔ Wangian ada Aromaterapi 

👉Ingredient Aqua,cocamidopropyl betaine,PEG 7 Glyceryl cocoate,Parfume,glycerin,Glyceryl Glucoside,sodium ascorbyl Phosphate,Niacinamide,Helianthus Annuus seed oil,Jojoba Oil,Astaxhantin,Citric Asid,Sodioum benzoate 









♡ CARI DI SINI PUN BOLEH ♡

 
Copyright © 2017 Cikza Beauty Shop. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.