Monday, 11 September 2017

PURE SLIM 7D STRONG VERSION MURAH

PURE SLIM 7D STRONG VERSION
HARGA PASARAN : RM69
HARGA PROMOSI : RM40
POS RM8 SM / RM12 SS

Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop


PURE SLIM 7D STRONG VERSION BAKAR LEMAK 5 KALI GANDA LEBIH CEPAT & BERKESAN
Pure Slim 7D kini tampil dengan packing terbaru dan version
terbaru yang 5 kali ganda lebih hebat dari sebelum ini!
Ya 5 kali ganda kesan pelangsingan yang lebih cepat, berkesan
dan selamat!
Recommended kepada individu yang mengalami masalah sukar turun berat badan walaupun telah mengamalkan diet yang ketat dan telah mencuba pelbagai produk.
Pure Slim 7D Strong Version formulasi terbaru khusus untuk mereka yang mengalami “Gemuk Daging” iaitu kegemukan yang amat sukar untuk turun berat. Kini walau apa jenis gemuk pun anda, samada “Gemuk Daging” atau pun “Gemuk Air” , anda kini boleh kembali langsing dengan cepat dan mudah!

KEISTIMEWAAN FORMULASI TERBARU PURE SLIM 7D STRONG VERSION :
❤ 5X Lebih Power
❤ Penurunan yang lebih cepat & Berkesan
❤ 5X Kuasa Pencerahan Kulit Seluruh Badan
❤ 5X Kuasa Detox Untuk Cuci Usus (Kandungan Ekstrak Lemon)
❤ Lebih selamat
❤ Tiada kesan sampingan

FUNGSI UTAMA & KELEBIHAN PURE SLIM 7D STRONG VERSION :
✔ Membakar lemak extreme
✔ Mengawal selera makan
✔ Meningkatkan metabolisme
✔ Had penyerapan lemak
✔ Whitening
✔ Detox & rawatan
✔ Firm & Glowing Kulit
✔ Balancing hormon
✔ Memberi tenaga & mood
✔ Melegakan masalah pencernaan & gas berlebihan
✔ Melancarkan haid yang tidak teratur
✔ Rasa kenyang sentiasa
✔ Tidak perlu berlapar dan bersenam
✔ Sesuai untuk lelaki & wanita
✔ Ibu Menyusui Bayi Boleh ambil (dengan syarat bayi 7 bulan ke atas)

KANDUNGAN UTAMA PURE SLIM 7D STRONG VERSION :

✔ Teh hijau ekstrak leef
✔ Ekstrak Cactus
✔ Ekstak biji cassia
✔ Garcinia Cambogia
✔ Ekstrak Pearl
✔ Ekstrak daun lotus
✔ Ekstrak lemon tulen 30:1

CARA PENGAMBILAN PURE SLIM 7D STRONG VERSION :
→ Ambil 1 biji setiap hari pada waktu pagi 15-30 minit sebelum @ selepas sarapan pagi
→ Jangan ambil melebihi 1 biji sehari
→ Pastikan banyakkan pengambilan air mineral (plain water) setiap hari sekurang-kurangnya 2 liter
→ Jarakkan 3-4 jam jika ingin mengambil supplement lain.















Wednesday, 6 September 2017

ALISA COTTON ANGEL POWDER MURAH

ALISA COTTON ANGEL POWDER
HARGA PROMOSI : RM68
POS RM8 SM / RM12 SS


Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop


"NAK NAMPAK NATURAL BEAUTY DAN GLOWING DALAM MASA SEMINIT?
NAK NAMPAK CANTIK HANYA DENGAN BEDAK? NAKK!!!!.CEPAT
DAPATKAN ALISA COTTON ANGEL POWDER!!"
.
Memperkenalkan Alisa Cotton Angel Powder bedak paling TOP kalangan MUA .
Memang superb! powder ni sangat halus uolls! skin korang takkan nampak powdery
langsung.. bila apply je powder ni akan melt dekat skin..Paling best Alisa Cotton Angel
Powder ni akan buat pori-pori dan fine lines tidak ketara.. so makeup lagi FLAWLESS tau
Kualiti? Takyah risau weh sebab loose powder ni 100% made in Korea. Kualiti terbaik
Dengan texture powder Alisa sangat halus dan lembut membantu mengelakkan cracking
makeup di bahagian undereye.Bila Apply Powder ni makeup mampu bertahan sampai
8jam tauu uolls.Jom pakat-pakat try Alisa Cotton Angel Powder.. Ramai MUA
hebat dah try, rugi uollz tak cuba..

KEBAIKAN ALISA COTTON ANGEL POWDER
Bedak yang paling best
Kecil, ringan dan tahan lama
All foundation from light to dark masuk kalau pakai Alysa ni
TEKSTUR sangat HALUS dan RINGAN
Make up TAHAN LAMA dan lebih FLAWLESS
Sesuai untuk semua jenis kulit
Dengan teknologi nano, bedak super power halus ni mampu blurkan
garis-garis halus dekat muka uolssss
Ada bahan yang boleh menyerap minyak .wow!! so boleh menyerap
minyak berlebihan kat muka korang taw

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN ALISA COTTON ANGEL POWDER
Loose powder 100% made in Korea. 

CARA PENGGUNAAN ALISA COTTON ANGEL POWDER
Cara apply, guna berus yang sesuai dan layankan sahaja. TRANSLUCENT Tau!!
Maksudnya bedak ini tidak berwarna.








Monday, 4 September 2017

MALYEQA MULTI ACTION SERUM, MALYEQA BOOSTER SERUM MURAH

MALYEQA MULTI ACTION SERUM
HARGA PASARAN : RM99
HARGA PROMOSI : RM87
ADD POS RM8 SM / RM12 SS


MALYEQA BOOSTER SERUM 15 GM
HARGA PROMOSI : RM55
ADD POS RM8 SM / RM12 SS
MALYEQA BOOSTER SERUM 30 GM
HARGA PROMOSI : RM85
ADD POS RM8 SM / RM12 SS

MALYEQA BOOSTER SERUM 50 GM
HARGA PROMOSI : RM102
ADD POS RM8 SM / RM12 SS

Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop


Kulit muka berminyak penyebab jerawat
Wajah kusam, kering, tona tak sekata & tampak tua
Malas nak sapu macam2 krim muka
Tak berbedak pun nak muka cantik gebu glowing
Jom cuba Malyeqa Serum & Set

Terdapat 2 pilihan Serum iaitu:

1. MALYEQA MULTI ACTION SERUM :
#MALYEQA MULTI ACTION SERUM GABUNGAN 7 KALI KEKUATAN VITAMIN C & 13 KALI KEKUATAN STEMCELL
SANGAT POWER
SANGAT AWESOME
SERIOUS TAK MENYESAL

"Akak dah guna, rasa kulit muka makin cerah, pipi ala2 pink2 gitu hihi..Tak perlu pakai make up pun dah ok, Alhamdulillah.. Terima Kasih 😄😄" - Pn . Sharifah , Damansara - . . "

MALYEQA ni ada:
VITAMIN - Kaya dengan Vitamin C yang akan merangsang pembentukan kalogen kulit agar anjal, tegang dan cerah.
GENOWHITE - Teknologi yang akan mencerahkan kulit terbaru yang lebih selamat tanpa kesan sampingan. Ia bertindak secara dalaman dengan cara kurangkan penghasilan melanin (Pigmen gelap yang tentukan warna kulit) supaya kulit cerah dan bersinar.
WILLOW HERB - Merupakan tumbuhan semulajadi yang khasiatnya sangat bagus untuk mengatasi masalah Jerawat, Jeragat, Sunburn dan kulit DOT DOT POLKADOT
PHYCELLTEC MALUS DOMESTICA - Khasiatnya lebih menyegarkan & akan mengaktifkan semula sel sel kulit. Bila sel aktif, maka kulit jadi tegang boleh la hilang kedutan khatulistiwa di muka tu...

MALYEQA MULTI ACTION SERUM SEHEBAT RAWATAN PAKAR
Gabungan Teknologi dari France & Taiwan yang mempunyai "Clinical Research" selama bertahun2
Menggunakan Poten Vitamin C dan ia TERBUKTI 7X lebih hebat dari Vitamin C Biasa
Gabungan Stemcell2 Yang Mampu buatkan kulit Anda 13 kali lebih Sihat, Muda & Cerah.
Serum pelbagai Fungsi yang membantu mencerahkan kulit, merawat Jeragat, Jerawat, Liang Pori Terbuka , Kulit Gelap , Kusam dan sbagainya
Proses Pencerahan kulit yang SELAMAT iaitu antara 14-21 hari.
Istimewanya "Malyeqa Multi Action Serum" ni boleh bantu menghalang UVA / UVB menembusi kulit kita so anda boleh pakai siang & malam tau
Dalam masa yg sama ia akan mrangsang sel2 baru kulit kita, so dengan sel2 baru kulit kita kulit kita akan sihat & muda sentiasa
Untuk long term ia x rosakkan kulit kita bila stop lepas pakai bertahun2

2. MALYEQA BOOSTER SERUM :
MALYEQA BOOSTER SERUM
GENO WHITE TEKNOLOGI (TEKNOLOGI TAIWAN)

Booster Serum dicipta dari bahan semulajadi untuk merawat kerosakan kulit muka akibat pancaran UV dan pencemaran asap. Kulit menjadi lesu dan tak bermaya selepas seharian terdedah kepada persekitaran...
Booster serum dapat mambantu menyegarkan dan merawat sel di permukaan kulit yang rosak. Ia juga membekal nutrisi penting untuk kulit supaya sentiasa anjal dan bermaya untuk hari seterusnya
Booster Serum adalah "Totally Repair Skin" dan boleh di pakai siang dan malam . . Namun waktu malam korang WAJIB pakai tau . Biarkan dia berkerja keras untuk "Repair Tekstur" kulit korang.
Mana yang lubang2 tu dia tutup . Mana yang berkawah dia kambus kembali .
Jururawat yang suka bermaharaja lela tu dia akan gulingkan satu persatu dari wajah korang. .
Apapun Nak cantik kena sabar tau . Tak boleh expect hari ni pakai esk terus cantik .
Adussss!! Tak selamat tu .
Booster Serum ni dia akan pastikan kulit and sihat dulu .
Bukan sahaja repair balik skin kita namun akan gantikan semula sel sel baru pada kulit .

FUNGSI / KELEBIHAN MALYEQA SERUM :

Kesan ia tidak seperti produk di luar sana 3 hari dah cerah namun ikut proses yang sangat-sangat SELAMAT iaitu ambil masa dalam 14-21 hari ( Lama Ker? )
Memperbaharui kulit secara semulajadi tanpa mengakibatkan kulit mengelupas
Mengandungi "ChamoFlash" yang mana menjadikan korang nampak sangat cantik setiap kali pemakaian
Malyeqa Serum membantu menghalang UVA / UVB (Boleh digunakan siang atau malam malah korang tak perlu pakai day / Night / Treatment Cream lagi dah...
BAHAN/ KANDUNGAN HEBAT DALAM #malyeqaboosterserum :
Mengurangkan penghasilan melanin yang berlebihan menyebabkan kesan gelap & jeragat pada kulit. Malah ianya sangat pantas menyerap ke dalam lapisan derma (bawah kulit) tanpa memberikan kesan berminyak & melekit pada lapisan kulit atas.
Merawat kulit dari lapisan Derma (Kulit Bawah)
Memudarkan jeragat & Mencerahkan Kulit

CANADA WILLOW HERB (TEKNOLOGI SWISS)
Antioksidan ,Anti Mikroba ,Anti Iritasi & Anti Inflamasi
Membantu mengecutkan jerawat
Merawat kesan kemerahan pada wajah
Merawat masalah Sunburn kulit
Sesuai untuk kulit sensitif
Anti bakteria . 

APPLE STEM CELL
Meremajakan sel kulit & memperlambatkan penuaan
Memperbaiki sel kulit yang rosak
Menghilangkan jerawat
Membuatkan kulit lebih cerah
Meningkatkan metabolisme kulit
Melembabkan kulit,mencegah kulit menjadi kering dan kusam
Membuat kulit lebih cantik & menarik
Mengurangi kedutan
Memperbaiki sel kulit yang rosak
Mengaktifkan semula sel2 yang tertidur
Merangsang sel2 kulit yang baru untuk kulit
Mengurangkan garis2 halus di muka 

VITAMIN C
Mengandungi 7X kekuatan Stem Cell & 13X kekuatan vitamin C
Melindungi dari radikal bebas
Merangsang pembentukan collagen kulit bagi mencerahkan kulit yang tidak sekata
Mengelakkan kulit kusam
Menganjalkan kulit,mengurangkan garis-garis halus pada kulit
Mencerahkan kulit secara sekata
Selamat untuk digunakan
Lulus KKM
Sesuai untuk untuk kulit SENSITIF
Boleh jadikan sebagai MAKE UP BASE, make up tahan lama.



Mesti korang tertanya kan...
Apasal nampak cam sama aje...
Kalau sama, nape tak pakai satu aje...
Ok... Apa kata kita tengok sikit apa yang membezakan kedua-dua serum ye

PERBEZAAN ANTARA MALYEQA BOOSTER & MULTI ACTION SERUM :
MULTI ACTION SERUM teksturnya like a foundation! Ia juga serum antipenuaan & perawatan kulit jerawat / jeragat yang berkesan. Sesuai untuk kulit bermasalah, kering, kusam & yang tidak gemar berbedak / makeup tapi mahu kulit tampak berseri cantik glowing semulajadi.
Jika korang memang kaki makeup, boleh gunakan BOOSTER SERUM sebelum pakai foundation / bedak. Ia bertindak sebagai Makeup Base / Primer / Moisturiser yang akan mengekalkan kelembapan kulit secara optimal walau seharian bermakeup! Selain menyegarkan kulit & menstabilkan pH kulit, tekstur kulit kelihatan lebih smooth, halus dan menutup liang pori terbuka. Makeup nyata tahan lebih lama dengan efek 3D tanpa bercapuk, kekal glowing & flawless seharian!


TAK PERLU RISAU LAGI ...
SEBAB SEMUA PRODUK KAMI MEMPUNYAI KELULUSAN DARI KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)














♡ CARI DI SINI PUN BOLEH ♡

 
Copyright © 2017 Cikza Beauty Shop. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.