Thursday, 2 March 2017

ELYSIAN BOOSTER SERUM MURAH

Image result for ELYSIAN BOOSTER SERUM murah
ELYSIAN BOOSTER SERUM

HARGA : RM85
POS RM7 SM / RM11 SS


Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani


CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE)












Packaging baru ni lagi best tau sebab lagi exclusive, tak mudah pecah dan tak tumpah kalau jenis main campak-campak je dalam beg. Kebaikan serum ni malas aihh nak cite. Semua dah tau kannn. So apa tunggu lagi? Lekaih order.
.
💰 RM85 exc postage
📱0172077756
🚙 Cheras/Ampang/KL
📦 Daily postage
.
#elysianboosterserum #elysianserum #elysianboosterserumfeedback #elysianbeauty #elysianhq #teamelysian #elysianagent #elysianboosterserumagent #tatiskincare
ELYSIAN BOOSTER SERUM PACKAGING BARU

TERBUKTI BERKESAN MENYELESAIKAN 19 MASALAH KULIT
Mesti nak tau kan apa bahan-bahan dalam serum Elysian ni sampai ramai yang berpuas hati dengan perubahan pada kulit masing-masing 😊
3 bahan utama yang bertaraf antarabangsa dalam Elysian Booster Serum:
Witch Hazel Water mengandungi jumlah natural astrigent yang tinggi, mampu menghilangkan minyak berlebihan pada kulit, mampu mengecilkan pori terbuka dan melawan bakteria penyebab jerawat tumbuh.
Pomegranate Seed Oil mengandungi punicic acid yang mampu meningkatkan penghasilan collagen fiber. Kesannya, garisan halus pada kulit, bawah mata, lubang kawah pada muka dan tanda tanda penuaan beransur hilang.
Swiss Apple Stem Cell akan merawat kulit yang tersalah guna product dan merosakkan kulit, juga menggalakkan penyerapan krim siang dan krim malam, membuatkan kulit lebih anjal, mmuda dan kurang kendur bawah mata (clinically tested)
Terdapat 7 lagi bahan-bahan lain bertaraf antarabangsa dan terbukti berkesan.
Lagi info berkenaan Elysian Booster Serum:
✔ Pembuatan dengan teknologi nano Germany
✔ Mendapat pengiktirafan HALAL
✔ Mempunyai kelulusan KKM NOT150902912K
✔ Sesuai untuk bayi / ibu mengandung
✔ Produk dari bahan semula jadi

Rahsia Gabungan 3 Bahan Semulajadi ini menjadikan wajah anda bebas jerawatanjal dan cerah berseri dalam 7 Hari!!
Dah cuba pelbagai produk tapi tidak berkesan??
Jangan PUTUS ASA..
Berbeza dengan produk kecantikan lain di pasaran, Elysian Booster Serum kaya dengan bahan semulajadi berkualiti tinggi terbukti selamat dan berkesan dengan ribuan testimoni daripada pengguna!

INGREDIENTS
ELYSIAN BOOSTER SERUM

Antara kebaikan Elysian skin booster serum ini adalah seperti berikut :-
  • Mencerahkan kulit gelap dan kusam
  • Mengurangkan masalah kulit kering dan berminyak
  • Menjadikan kulit lembap dan anjal
  • Mengurangkan jeragat
  • Menghilangkan masalah kulit tidak sekata
  • Menghilangkan semua jenis jerawat (nanah/jerawat pasir)
  • Menghilangkan semua jenis parut (parut jerawat terutamanya)
  • Mengurangkan eyebag bawah mata
  • Menghilangkan oil seed/kolestrol bawah mata
  • Menghilangkan garis halus bawah mata
  • Eczema
  • Sesuai untuk kulit sensitif
  • Mengecilkan liang roma
  • Mengurangkan blackheads dan whiteheads


 Image result for ELYSIAN BOOSTER SERUM murah
ELYSIAN BOOSTER SERUM
15ML





Ramai yang tertanya tanya bagaimana parut berlubang dan pori2 boleh hilang dengan hanya penggunaan Elysian Booster Serum?
Seperti yang dinyatakan tentang bahan bahan premium bertaraf antarabangsa dalam Elysian Booster Serum. Terkandung satu bahan organik yang hebat dan banyak manfaat iaitu Pomegranate Seed Oil atau lebih dikenali sebagai minyak biji delima iaitu minyak yang dihasilkan dari biji buah delima.
.
Walaupun mengandungi minyak biji buah delima, Elysian Booster Serum langsungtidak berminyak malah bersifat 'water based' apabila di sapukan dikulit wajah, serum ini terus meresap dan muka menjadi tegang dan segar serta merta.
.
Pomegranate Seed Oil mengandungi 'punicic acid' yang terbukti berkesan menggalakkan penghasilan lapisan colagen fiber pada kulit wajah, hasilnya kulit wajah sentiasa kelihatan tegang kerana lapisan colagen fiber dibawah kulit wajah sentiasa diperbaharui dan menghilangkan garis garis halus,pori2 terbuka dan menghilangkan masalah wajah berlubang akibat jerawat teruk.
.
Elysian Booster Serum, terbukti berkesan merawat 19 jenis masalah kulit anda dengan ribuan testimoni pengguna.


14390706_1268216523202552_7628870627161667432_n-1
Cara menggunakan Elysian Booster Serum

🌸 Booster Serum boleh digunakan dengan semua jenis skin care
🌸 Guna pagi dan malam
🌸 Goncang sebelum guna
1. Cuci muka bersih dan lap kering muka
2. Pakai toner ( jika ada)
3. Guna 1-2 titik Elysian Booster Serum ketika muka masih lembap
4. Guna pelembap/ krim siang/ krim malam selepas menggunakan Booster Serum ( jika ada)
Cara menjaga kualiti serum untuk kesan terbaik:
1. Boleh simpan dalam "chiller" untuk mendapatkan soothing effect
2. Jangan letak dalam kereta yg berjemur di tempat panas/ jangan biarkan serum berjemur.
3. Jangan pakai secara berlebihan. 1-2 titik sudah mencukupi.
4. Letak tegak botol serum, jangan dibaringkan.

kelulusan KkM
ELYSIAN BOOSTER SERUM KKM

tanpa-makeup-muka-segar-je
ELYSIAN BOOSTER SERUM

kulit-berminyak

Image result for ELYSIAN BOOSTER SERUM murah

Image result for ELYSIAN BOOSTER SERUM murah

Image result for ELYSIAN BOOSTER SERUM murah

Image result for ELYSIAN BOOSTER SERUM murah

Image result for ELYSIAN BOOSTER SERUM murah

Image result for ELYSIAN BOOSTER SERUM murah

Image result for ELYSIAN BOOSTER SERUM murah
ELYSIAN BOOSTER SERUM

Image result for ELYSIAN BOOSTER SERUM murah

Image result for ELYSIAN BOOSTER SERUM murah


No comments:

♡ CARI DI SINI PUN BOLEH ♡

 
Copyright © 2017 Cikza Beauty Shop. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.