Wednesday, 21 September 2016

LEPTOS MURAH ORIGINAL

LEPTOS
HARGA PASARAN : RM187

HARGA PROMOSI : RM140
POS RM7 SM / RM11 SS


Maklumat pembayaran:

MAYBANK :
506221443897



CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE)







Masalah berat badan?? Peha berlaga?? 
Lengan gedabak?? Perut buncit?? Ada masalah mcm ni?? 
Jom amalkan LEPTOS,,tablet cair lemak keluaran Eliss!!
Kunyah 3 tablet leptos sehari untuk dapatkan hasil bentuk badan idaman!!
Alami penurunan berat seawal 10 hari!!


Leptos merupakan tablet kunyah yg membantu pembakaran lemak berlebihan didalam badan sekaligus mencegah daripada kulit menggeleber.





KANDUNGAN DALAM LEPTOS BY ELISS

L-CARNITINE
✔ Meningkatkan jumlah lemak yg dibakar
✔ Mengubah lemak menjadi bahan bakar
✔ Meningkatkan daya tahan otot
✔ Meningkatkan metabolisma 

LIMAU NIPIS
✔ Mengempiskan perut
✔ Menurunkan berat badan
✔ Membuang toksin dalam badan
✔ Mengurangkan kolestrol

EKSTRAK GUARANA
✔ Menurunkan berat badan berlebihan
✔ Memerangi rasa lapar
✔ Membersihkan sistem pencernaan
✔ Melancarkan penghadaman
✔ Memberi tenaga

EKSTRAK KLOROFIL
✔ Memelihara daya tahan tubuh
✔ Meningkatkan imunisasi tubuh
✔ Detoks (pembersih toksin/racun)

GARCINIA CAMBOGIA
✔ Menghapuskan enzim yg berperanan untuk menyimpan lemak
✔ Membakar lemak& mengurangkan nafsu makan
✔ Mengurangkan ukurlilit
✔ Mengurangkan lemak dalam darah

DEKSTROSA
✔ Meningkatkan produksi insulin yg melancarkan aliran darah menuju ke otot
✔ Meningkatkan penyerapan nutrisi penting bagi memacu perkembangan otot secara efektif

KELEBIHAN LEPTOS BY ELISS

 Ia berbentuk tablet utk dikunyah
 Rasanya masam-masam Lime dan sangat sedap utk dikunyah
 Umur 12 tahun ke atas boleh makan mengikut ketahanan badan seseorang
 Ibu menyusu boleh makan dan tidak mengeringkan susu
 Kandungan Leptos adalah semulajadi
 Tiada sebarang kesan sampingan yang memudaratkan dan selamat digunakan untuk jangka panjang


10 KEAJAIBAN KUNYAH 3 BIJI LEPTOS BY ELISS

✔ Metabolisma badan meningkat
✔ Menyahkan toksin dalam badan
✔ Mencairkan kolestrol dalam salur darah
✔ Membakar lemak berlebihan
✔ Menstabilkan hormon wanita
✔ Membuang angin
✔ Mengurangkan ukur lilit badan
✔ Mengurangkan selera makan
✔ Mengurangkan rasa lapar
✔ Menambah tenaga


CARA PENGAMBILAN LEPTOS BY ELISS
 Kunyah jer
 Pastu minum air
 Kunyah sebelum makan di sesi waktu makan yang berlebihan
 Min 3 biji sehari sekali kunyah dan max 10 biji sehari
 DILARANG KERAS mengambil lebih dari 10 biji sehari

CADANGAN PENGAMBILAN LEPTOS BY ELISS


PENURUNAN BERAT BADAN 50KG KE ATAS (3 BIJI SEHARI)
✔ 3 biji sehari sebelum sarapan / makan tengahari / makan malam
✔ Pengambilan disyorkan pada waktu makan yang berlebihan
✔ Anggaran 300 kalori dibakar

PENURUNAN BERAT BADAN 70KG KE ATAS (6 BIJI SEHARI)
✔ 3 biji sebelum sarapan dan 3 biji sebelum makan tengahari
✔ Pengambilan disyorkan pada waktu makan yang berlebihan
✔ Anggaran 600 kalori dibakar

PENURUNAN BERAT BADAN 100KG KE ATAS (9 BIJI SEHARI)
✔ 3 biji sebelum sarapan, 3 biji sebelum makan tengahari dan 3 biji sebelum makan malam
✔ Anggaran 900 kalori dibakar

PENURUNAN BERAT BADAN SECARA KILAT (10 BIJI SEHARI)
✔ 3 biji sebelum sarapan, 4 biji sebelum makan tengahari dan 3 biji sebelum makan malam
✔ Anggaran 1000 kalori dibakar
✔ Disertai dengan senaman ringan dan penjagaan pemakanan


Q & A MENGENAI LEPTOS BY ELISS

Q : Macam mana bentuk dan rasa dia?
A : Ia berbentuk tablet untuk dikunyah. Rasanya masam-masam Lime dan sangat sedap untuk dikunyah.

 Q : Cara Pengambilan?
A : Kunyah jer. Pastu minum air. Kunyah sebelum makan. Min 3 biji sehari sekali kunyah. Max 10 biji sehari. 

 Q : Berapa lama tahan sebotol?
A : 1 botol ada 90 biji. Untuk pengurangan berat badan biasa, 3 biji sehari. So tahan sebulan untuk 1 botol Leptos.

Q : Berapakah umur yang ditetapkan untuk pengambilan?
A : 12 tahun ke atas dan mengikut ketahanan badan seseorang.

Q : Boleh tak diambil bersama produk lain?
A : Memang tiada masalah dengan ubat lain. Biasanya pengambilan produk lain atau ubat hospital jarakkan pengambilan selama 2 jam. Lagipun ia dari bahan-bahan natural dan tidak memudaratkan.

Q : Ibu menyusu boleh ambil tak?
A : Boleh dan tidak mengeringkan susu. Kandungan Leptos adalah semulajadi.

Q : Wanita mengandung boleh ambil Leptos?
A : Tidak disarankan. Bersabarlah. Ambil semasa pantang nanti.

Q : Boleh tak ambil Leptos waktu datang bulan?
A : Boleh. Tiada masalah.

Q : Bilakah saya dapat melihat kesannya?
A : Ia berbeza bagi setiap individu bergantung kepada faktor umur, pemakanan dan juga tahap metabolisma seseorang. Mengikut testimoni kami, kesan penurunan dapat dilihat dalam masa 7-10 hari. Sebotol Leptos boleh target 2 -5 kg penurunan berat badan bergantung pada berat dan jenis kegemukan seseorang. Bagi testimoni kesan dalam masa 2 hari, 4 hari dan sebagainya.

Q : Adakah terdapat kesan sampingan?
A : Tiada sebarang kesan sampingan yang memudaratkan. Cepat kenyang, lambat lapar, berpeluh sebab bakar kalori dalam badan. Tingkatkan metabolisma. First 3-4 days korang akan membuang dan bila basuh akan rasa kesan minyak lemak yang dibuang. Hasil buangan mungkin berwarna hijau hasil dari pembersihan usus dan klorofil yang mencuci usus. Ada juga yang tiada kesan ini. Bergantung kepada individu. Tetapi ia akan normal setelah proses pembersihan berlaku. Disarankan minum air yang mencukupi. Mengikut testimoni setakat ini,, tiada pening-pening atau cirit birit berlaku. Ia adalah pelawasan normal sahaja. Sekiranya ada simpton pening, boleh minum air yang banyak. Kehadiran toksin yang banyak juga di dalam badan membuatkan anda mengalami sembelit di awal pengambilan. Teruskan pengambilan. Ambil 2 sesi dgn 5 biji setiap sesi dalam sehari. Minum air yang banyak. Seeloknya, anda amalkan minum lemon pada 3 hari pertama untuk mempercepatkan lagi proses detox.

Q : Adakah perlu diambil secara berterusan?
A : Leptos ini adalah produk cairan dan penyingkiran lemak. Sekiranya telah mencapai berat ideal atau ukur lilit ideal (sebab produk ni akan fitkan badan juga), anda boleh berhenti makan bila-bila masa sahaja. Kita juga tidak mahu anda bergantung kepada produk sampai bila-bila. Tapi jika serasi dan nak teruskan sebagai supplement harian pun boleh bagi maintain berat badan. Leptos berfungsi sebagai pembakar lemak dengan kandungan L-Carnitine di dalamnya. Ia tidak stay kekal di dalam badan. Jadi, sekiranya anda dah capai berat badan ideal tetapi anda terus makan makanan menambah lemak dan tiada bahan pembakar lemak di dalam badan anda. kegemukan akan berlaku juga. Makesense ler. masuk jer tapi tak bakar.. lama2 akan gemuk balik. Cuma tiada proses compress lemak dgn Leptos/Qufast. Efek berhenti dan naik berganda itu tak akan terjadi. Lagipun bila perut mengecil, usus bersih nafsu makan anda dapat diatasi dan anda boleh menjalankan kehidupan secara sihat.

Q : Pesakit kencing manis/darah tinggi boleh ambil tak?
A : Boleh dan sangat digalakkan sebab Leptos mempunyai 0 kalori (ZERO). Tidak memudaratkan pesakit kencing manis dan juga darah tinggi.

Q : Pengidap KANSER boleh ambil Leptos?
A : Boleh.

Q : Pesakit apa yang tak boleh ambil?
A : Jantung. L-Carnitine adalah pembakar lemak dan akan membuatkan jantung kita berdegup kencang dan mengepam dengan lebih pantas untuk proses pembakaran lemak. Pesakit Jantung tidak disarankan kerana proses ini mungkin akan memudaratkan mereka.

Q : Pesakit gastrik boleh ambil?
A : Boleh. Tapi ambil selepas waktu makan dan ambik pada waktu makan tengahari atau makan malam. Elakkan ambil pagi.

Q : Dimanakah tempat simpanan yang paling sesuai untuk ETC?
A : Di suhu bilik.

Q : Siapakah pengeluar produk Eliss?
A : Produk ELISS dikeluarkan dan di pasarkan oleh Excellent Commerce Enterprise sebuah syarikat dari Ampang, Selangor yang sudah beroperasi selama 9 tahun dan berpengalaman selama 3 tahun dalam jualan produk kesihatan dan kecantikan. Dimiliki oleh Melayu bumiputera. Syarikat ini amat mementingkan produk yang berkualiti, suci dan berkesan. Bukan sahaja keuntungan yang di cari, juga keberkatan dalam perniagaan.










Monday, 19 September 2016

JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG MURAH ORIGINAL



JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG
HARGA PASARAN : RM70

HARGA PROMOSI : RM38
POS RM7 SM / RM11 SS




Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897



CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE)





Kini! Anda tidak perlu risau lagi kerana RAMUAN RAHSIA BIDAN KAMPUNG yang di simpan RAPIsejak bertahun lamanya Telah TERBONGKAR & lebih 1,000,000 kaum isteri mengamalkannya.


Hanya ambil 1 atau 2 kapsul Jamu Rahsia Bidan Kampung (JRBK) setiap hari sudah cukup untuk kembalikan "Mahkota" anda seperti baru di ijab kabulkan. Produk hebat ini, 100% Herba Asli Tradisional & diluluskan KKM, diyakini halal serta dijamin keberkesanannya!.
  • Walaupun usia anda sudah cecah 40an tapi anda punya mantap seperti anak gadis. Bak kata orang Confirm Cik Abang tak cari yang lain.
  • Resepi turun-temurun 100% Herba Tradisional yang selamat dan Anda boleh rasakannya dengan hanya SEKALI MAKAN sahaja!.
  • FAKTA : Hampir 95% repeat order berlaku setiap bulan, ini bermakna Jamu Rahsia Bidan Kampung betul-betul memberi perubahan pada mereka. Sekarang! Giliran anda pula rasai kesannya!.
Diluluskan oleh KKM, diyakini HALAL serta 99.9% dijamin berkesan.

Bagaimana cara pengambilan Jamu Rahsia Bidan Kampung?

Sehari 1 kapsul pada waktu malam atau 2 kapsul untuk kesan pantas, banyak minum air.
 wanita mengandung / haid / kanak-kanak dilarang mengambil jamu ini.
 dan simpan pada suhu bilik.

Bagaimana Jamu RBK ini mampu berikan kesan yang hebat anda?

Dengan gabungan beberapa herba tradisonal yang luar biasa hebatnya seperti Radix Hippocratea Indica, semen Quercus Infectoria, Folium Labisia Pumilia Linn, Folium Tacca integgrifolia & Folium Ficus Deltoidea ia berjaya buatkan "Mahkota" anda kembali seperti dulu secara selamat & semulajadi.
Dengan formula ini, anda boleh nampak kesan drastik & pantas tanpa kesan sampingan. Ya! tiada kesan sampingan!.
Lebih Hebat, lebih puas, lebih gembira dan kekal bahagia.






DOLLYS PINKY SKINCARE MURAH ORIGINAL

DOLLYS PINKY SKINCARE
HARGA PASARAN : RM69.90

HARGA PROMOSI : RM50
POS RM7 SM / RM11 SS


Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897



CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE)






DOLLYS PINKY merupakan set penjagaan kulit wajah mampu milik untuk semua jenis kulit wanita asia. 


Diformulasi menggunakan Alpha Arbutin sebagai agen pencerahan yang memberikan tona kulit yang lebih cerah dan sekata. 


DOLLYS PINKY juga mengandungi extract hazel yang mampu membantu menutup pori-pori kulit serta kompleks copper peptide yang berfungsi meningkatkan produksi kolagen dalam kulit sebagai anti penuaan.


Kandungan lain yang turut digunakan berasaskan tumbuhan semulajadi seperti ektraks mentimun, kunyit dan dalam rangkaian DOLLYS PINKY untuk membantu merawat kulit wajah dan sesuai untuk semua jenis kulit. 


Set penjagaan kulit wajah terbaik yang mampu mengatasi masalah biasa kaum wanita asia iaitu jerawat, jeragat liang roma terbuka serta mampu mencerahkan serta mengembalikan semula keremajaan kulit. Tanpa penggeluasa dan memedihkan kulit wajah.





KELEBIHAN MENGGUNAKAN DOLLYS PINKY SKINCARE


 ✔ Menghilangkan parut, kulit kusam dan sel-sel kulit mati dengan berkesan

 ✔ Menjadikan kulit 'glowing' dan "pinkish" secara natural.

 ✔ Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
 ✔ Anti-penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda. 
 ✔ Mempercepatkan pembentukan sel-sel baru pada kulit
 ✔ Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
 ✔ Mengecutkan dan menghilangkan masalah utama kaum wanita iaitu jerawat & jeragat.  
 ✔ Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
 ✔ Menghilangkan kesan lebam di bawah mata. 
 ✔ Mengecilkan pori-pori & liang roma terbuka.
 ✔ Membuatkan kulit nampak sihat, segar dan berseri
 ✔ Merawat kulit dan melindungi dari sinar UV
 ✔ Melicin, mencerah & menganjalkan kulit tanpa pengelupasan




BAHAN-BAHAN DOLLYS PINKY SKINCARE

pati buah citrus
ekstrak Alpha arbutin- mencerahkan kulit 
Vitamin C -Meminimalkan garis-garis halus, bekas
 luka dan mengecutkan parut jerawat

DAY CREAM DOLLYS PINKY 
Aloe Vera
Ekstrak Serbuk Mutiara 
Witch Hazel

NIGHT CREAM DOLLYSPINKY 
ekstrak dari bahan tanaman semulajadi iaitu Kunyit / Curcuma
 Longa-mampu memperbaiki tekstur kulit dan membantu
 mengecutkan jerawat.
Alpha Arbutin-agen mencerah.

DOLLYS PINKY mempunyai kelulusan KKM & 
Selamat digunakan


CARA  PENGGUNAAN DOLLYS PINKY SKINCARE

Waktu siang
Bersihkan wajah dengan Brighten Cleanser. seterusnya
 bilas dan keringkan
Sapukan day cream . boleh dan sesuai dijadikan sebagai 
alas mekap atau foundation

Waktu Malam
Bersihkan wajah dengan Brighten Cleanser
Sapukan nightcream secara nipis dan rata di 
kawasan wajah sebelum tidur.


SOALAN LAZIM DOLLYS PINKY SKINCARE


Q - Set ini tahan berapa lama?
A - pengunaan tahan selama 2 bulan.

Q - Kulit saya agak berminyak.Dollys skincare sesuai tak?
A - Ya. ia sesuai untuk semua jenis kulit.

Q - kalau saya pakai foundation lain bole mix ke dgn DP punya krim siang?
A - boleh mix. tiada masalah.

Q - tiada pengelupasan ke?
A - Tiada sis.

Q - Ada kkm tak dollys pinky skincare?
A - Ada sis. ia sudah di sahkan oleh KKM

Q - berapa lama boleh tengok perubahan?
A - Mengikut testimoni seawal seminggu sudah mendapatkan hasil. Bergntung 
      pada cara pengunaan.Tips elakkan makan makanan berminyak, lebihkan

      bersenam dan tidur yang cukup. 












♡ CARI DI SINI PUN BOLEH ♡

 
Copyright © 2017 Cikza Beauty Shop. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.