Sunday, 30 October 2016

EKSTRAK BELACAK ORIGINAL BY HERBHOUSE JOHOR MURAH ORIGINAL

Ekstrak belacak original herbhouse johor
Packaging baru

EKSTRAK BELACAK ORIGINAL BY HERBHOUSE JOHOR (packaging lama)
HARGA PASARAN : RM55


HARGA PROMOSI : RM45
POS RM7 SM / RM11 SS

BORONG : RM40 X 5



Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897



CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE)









MINYAK BELACAK HERBHOUSE PACKAGING TERBARU!!



APA BAHAN BAHAN DALAM EKSTRAK BELACAK ORIGINAL?
MINYAK PATI IKAN BELACAK, UMBUT KELAPA, PINANG MUDA, CAMPURAN PELBAGAI JENIS BUNGA DAN BAHAN BAHAN HERBA LAIN





AWAS!!! MINYAK BELACAK ORIGIONAL WARISAN 

ADALAH KLON!!!


TIGA Fungsi Dalam 1 Produk
Antara sebab lain mengapa anda patut cuba Ekstrak Belacak Original ini adalah ia juga membantu atasi masalah punggung yang jatuh dan menggeleber untuk wanita. Jadi, jika anda ada masalah punggung yang serius, anda boleh cuba produk ini.
Selain itu, Ekstrak Belacak Original juga sesuai untuk atasi masalah masalah zakar pada geng Adam khususnya pada suami yang bermasalah pancut awal ketika bersama dengan isteri dan saiz zakar yang kecil.




APA FUNGSI & KHASIAT EKSTRAK BELACAK ORIGINAL?
🔅untuk payudara wanita
🔅bantu membesarkan saiz payudara yang kecil
🔅bantu anjalkan payudara yang jatuh (sagging breasts)
🔅bantu payudara kekal bulat terletak tanpa bra
🔅untuk punggung wanita
🔅bantu anjalkan punggung yang jatuh & menggelebeh


🔅untuk zakar lelaki
🔅bantu tambah saiz zakar yang kecil (panjang & lebar)
🔅bantu atasi masalah pancut awal ketika bersama
bagaimana cara guna ekstrak belacak original?
🔅gunakan 2 kali sehari, selepas mandi
🔅1 kali pada waktu pagi (sebelum bersarapan pagi)
🔅1 kali pada waktu malam (sebelum tidur / bersama suami tersayang)















Tuesday, 25 October 2016

MAGIC SKIN PRIMER NAFURA MURAH ORIGINAL

MAGIC SKIN PRIMER NAFURA

HARGA PASARAN : RM95

HARGA PROMOSI : RM85
POS RM8 SM / RM12 SS



Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897



CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE)






Magic Skin Primer ialah produk putih halus dan mulus nom.1 di dunia.
Produk ni sangat magik untuk kulit anda dan dijamin anda pasti 
berpuas hati dengannya.

Korang semua nak tahu tak rahsia make up seorang wanita nie..maksud saya
 make up seseorang tu membuahkan hasil lah.Ok,biasanya korang make up camne
 dan hiasan make up korang dipandang orang sekeliling ke tak? Kalau hiasan 
wajah korang tak dipandang itu bermakna make up korang semua tak menjadi. 
Magic Skin Primer merupakan satu rahsia atau formula make up berkesan
 dalam membantu korang kelihatan tampil cantik dan berseri.
Jom order sekarang!!Tak try rugiii...



KELEBIHAN DAN KEBAIKAN MAGIC SKIN PRIMER

✔ Menjadikan kulit lebih licin secara semulajadi dan meliputi tekstur
 kulit yang tidak sekata.
✔ Mewujudkan kologen asli pada kulit wajah.
✔ Meliputi liang roma dan garis-garis halus dan menjadikan kulit semakin 
licin dan porselin seperti sutera.
✔ Membantu mengawal sebum dan membuat solekan anda tahan lebih lama 
dan dapat memastikan ia kelihatan lebih kemas,matte dan lembut.
✔ Berkesan mengawal sebum berlebihan.
✔ Fungsi primer Mata apabila ia digunakan untuk kelopak mata atas,ia 
menghalang bayangan mata dari Kusut atau caking (bayangan mata 
ditangkap pada penutup) dan merawat kulit kusam di sekitar mata.
✔ Membantu menganjalkan kulit.
✔ Mencerah 10 kali ganda mengalahkan agen pemutih.
✔ Mengatasi masalah pori terbuka.
✔ Perlindungan kulit Jojoba minyak biji dan vitamin E melindungi
 kulit anda .


KANDUNGAN MAGIC SKIN PRIMER

Mengandungi joioba oil dan vitamin E.
Mempunyai tekstur yang ringan dan berbau 
wangian bunga.


CARA PENGGUNAAN MAGIC SKIN PRIMER

Mula-mula guna Honey Bee Venom bagi mengekalkan kelembapan kulit.
Lepas tu apply lah Magic Skin Primer ni sikit-sikit pada bahagian t zone 
dan pipi yang besar pori.
Kemudian pakai lah foundation atau Bb atau CC Cream yang korang ada.
Tak pun pakai je lah Butae Compact Powder.gerenti terbaekkk !!=) 












MAGNIFIQUE TOUCH FOUNDATION MURAH

MAGNIFIQUE TOUCH FOUNDATION

HARGA PASARAN : RM95

HARGA PROMOSI : RM60
POS RM7 SM / RM11 SS

BORONG : RM55 X 5



Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897



CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE)





Muka BERJERAWAT?? 
Muka banyak JERAGAT?? 
Muka BERPARUT dan KUSAM?? 
Berita baik untuk anda semua!!! 
Memperkenalkan MAGNIFIQUE TOUCH FOUNDATION,,mengandungi SPF50 yang mampu membuatkan kulit wajah CANTIK dan BERSERI-SERI sepantas 7 hari!!





KELEBIHAN MAGNIFIQUE TOUCH FOUNDATION

✔ Mengandungi Argan, vitamin C yang membantu merawat kulit bermasalah seperti JERAWAT & masalah kedutan
✔ Memudarkan JERAGAT
✔ Merawat Jerawat seawal 3 hari
✔ Menghilangkan parut jerawat
✔ Menegang serta melembapkan kulit
✔ Menganjalkan kulit, memgurangkan kedutan & garis halus
✔ Membantu mengurangkan keradangan & inflamasi kulit
✔ Memperbaiki sel yang rosak akibat sinaran UV matahari
✔ Mempunyai SPF 50 ++ dan dapat melindungi kulit daripada sinaran UV
✔ Membantu merawat kulit bermasalah seperti JERAWAT
✔ Memudarkan JERAGAT
✔ Memberi effect GLOWING & FLAWLESS pada kulit wajah
✔ Mesra SOLAT
✔ Tidak berminyak
✔ Sesuai utk semua jenis kulit


MANFAAT MINYAK ARGAN YANG TERKANDUNG DI DALAM AGNIFIQUE TOUCH FOUNDATION

PELEMBAB KULIT 
✔ Minyak Argan dapat digunakan untuk perawatan wajah secara rutin karena mengandung bahan yang disebut sterolins. Sterolins ialah zat yang dapat membantu mempercepat metabolisme sel kulit yang sehat dan membantu kulit untuk mempertahankan kelembapannya.

MERAWAT JERAWAT DAN PULIHKAN BEKAS JERAWAT
✔ Minyak Argan memiliki kemampuan mengatur produksi sebum, sebagai penyebab jerawat. Karena itu kandungan minyak argan dapat mengurangi jerawat yang muncul pada wajah.

KANDUNGAN VITAMIN E KENTAL DENGAN ZAT ANTI-OKSIDAN
✔ Membantu menghilangkan kerosakan sel dan mempercepat pertumbuhan sel baru, sehingga akan memudahkan menghilangkan bekas luka dan bekas jerawat.

ANTI PENUAAN
✔ Minyak Argan apabila digunakan pada wajah, maka zat anti oksidannya akan bermanfaat untuk menjaga kesihatan kulit dengan cara mencegah kerosakan oksidatif dari radiasi UV serta memberi pertumbuhan baru sel kulit pada wajah Anda.


MAGNIFIQUE TOUCH FOUNDATION SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT WAJAH

KULIT KERING 
✔ MAGNIFIQUE TOUCH FOUNDATION bagus untuk pemilik kulit kering karena, kandungannya memiliki kemampuan merangsang kulit dan dapat mempertahankan kelembaban, ia juga dapat mengurangi gatal-gatal dan kulit kering mengelupas. Kandungan Minyak argan bekerja untuk menyeimbangkan produksi sebum kulit, sehingga kulit akan menjadi sehat dan segar.

KULIT SENSITIF
✔ Penggunaan MAGNIFIQUE TOUCH FOUNDATION 100% adalah murni tanpa bahan campuran kimia sama sekali,kerana terdapat agen anti-inflamasi seperti anti-oksidan dan vitamin E.

KULIT BERMINYAK
✔ Kulit wajah yang cenderung berminyak ertinya menghasilkan sebum yang berlebihan daripada yang diperlukan malah kurangnya kelembapan, sehingga banyak ditemui orang yang berminyak biasanya lebih jerawat.Tetapi dengan MAGNIFIQUE TOUCH FOUNDATION ia dapat melembabkan kulit berminyak sehingga mengurangi produksi sebum.

KULIT KOMBINASI
✔ Untuk kulit kombinasi yakni jenis kulit pada beberapa bahagian wajah, seperti hidung dan dahi berminyak sementara pada bagian yang lain kering. MAGNIFIQUE TOUCH FOUNDATION bermanfaat menyeimbangkan produksi minyak antara daerah kering dan berminyak dari wajah Anda.

CARA PENGGUNAAN MAGNIFIQUE TOUCH FOUNDATION

✔ Sapukan sedikit krim pada dahi,pipi,hidung dan dagu
✔ Kemudian ratakan dengan span atau tangan bersih
✔ Boleh digunakan tanpa bedak utk kesan glowing
✔ Boleh digunakan selepas apply toner, serum, krim siang selepas itu baru apply MAGNIFIQUE TOUCH FOUNDATION akhir sekali










♡ CARI DI SINI PUN BOLEH ♡

 
Copyright © 2017 Cikza Beauty Shop. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.